Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Igazából nem akartam nagyon sokat szórakozni velük, mert nekem nem ér annyit, ami kipróbálható lenne az, hogy a képméret csökkentésével csökken-e a mosás... Az eredeti képeken is nagyon erős... A részletvesztést részben ez okozza... öt megás kép, mintha jobb alapanyag lenne....
gonger: Pont azért írjuk le sokszor, mert sokan azt hiszik a megapixel minden... Kezelése nehézkes, optikai kereső nincs, kicsi szenzor, kicsi optika... Ezek minden mobilra jellemzőek. A mobilokon belül is sok jobb kamerával szerelt van azonban, mint ez.....

-
gonger
senior tag
"A csúcsfények, illetve a fehérek csökkentésével már sokkal jobb eredményt kaptam, de máshoz is hozzányúltam, bár az eredmény -természetesen- így sem méltó egy gagyibb kompakt géphez."
Azért amikor egy telefon kameráját hasonlítjátok kompaktokéhoz azt ne felejtsétek el hozzátenni, hogy a telefonban egy kis pici kamera van besűrítve sok más egyéb telefonos alkatrész mellé, míg egy kompaktban is már több lencsetagból álló 'komoly'optika, valamilyen normálisabb érzékelővel.
Sosem értettem, hogy miért gondolják azt az emberek, hogy akár egy 8 Mp-es telefonos kamerával lehet helyettesíteni egy normális fényképezőgépet, bár így is van aki a telefonnal dokumentálja a családi nyaralást is....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Óvodások homokozója
- VGA kibeszélő offtopik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest