Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
Ezt már a múltkor is leírtam, hogy ugye nem gondolod Te sem komolyan, hogy kis fecniket, szótárt stb. lapozgat az a felhasználó, aki történetesen nem tud angolul, de szeretné üzemszerűen használni az "elvileg" magyar nyelvre állított készüléket.
Mellesleg én is oroszt tanultam annó, összesen 10 évig, de alig néhány szó maradt meg bennem.Ha újra a kezembe kerül a készülék, rápróbálok az MXplayer helyett valami másra. Nem tudom, barátom konkrétan milyen fájlokkal küzd, de majd megnézem.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
tyuli76
tag
Ha csinálok gyári visszaállitást,akkor a Mifavor is vissza áll?Azt vettem észre h amiota frissitettem sokkal rosszabul szól a bluetotth hangszorom.
-
105kacsa
őstag
Érdekelne mi az a rengeteg angol kifejezés ami miatt csak alapfunkciókban tudják használni a készülékeket?
Kis papírra le kell írni amit nem tud párszor ránéz és utána menni fog.Régi iskola híve vagyok én még oroszt tanultam, igaz később fenőt fejjel németet és angolt is. Mi az ami nem érthető pl Notification? Megnézi szótárba vagy megkérdezi esetleg leírja kis papírra és utána tudni fogja.
VLC támogatja a HW dekódolást nálam, de BSPlayer is szerintem.Soha nem volt szerencsém m2ts formátumhoz, de ha nagyon ragaszkodsz hozzá vannak converter programok amivel átalakítható a formátum.ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Sanyesz.
őstag
No, barátom elvitte a két Elite-ot és bejött, amit előre sejtettem. Rengeteg az angol kifejezés, szinte csak alapfunkciókban tudják használni a készülékeket.
Emellett másik gond, hogy nem találunk olyan médialejátszót, ami megbirkózik az m2ts formátummal. Akinek van ilyen készüléke, az mit használ? Az általam megszokott MXplayer ezen a készüléken nem támogatja a HW dekódolást.Az én jó másfél éves THL 5000 készülékem simán viszi ezeket a videókat.
[ Szerkesztve ]
-
tyuli76
tag
win10 alatt hogyan tudom csatlakoztatni ,h lássam a totalc ?drivert telepitettem,de semmi
-
tyuli76
tag
Sziasztok.
Kérdésem h utólag hogyan tudom beállítani az ujjlenyomatolvasót? Amikor 1x bekapcsoltam akkor felajánlotta, de nem állítottam be, most meg a finger alatt csak egyszerű,komplex és mintát lehet megadni. -
Sanyesz.
őstag
Négy éve még sokat foglalkoztam ROM "magyarítással", mert akkor fehér holló volt az olyan telefon, ami (nem csak mutatóban) tartalmazta a magyar nyelvet. Akkor még REPO-nak hívtuk a nyelvi csomagokat.
Szóval meg lehet(ett volna) oldani. Nyilván vettek egy alap Androidot, annak a magyar nyelvi részét belefordították az Axon ROM-jába, aztán ennyi. A többi funkció kimaradt.
Közben két OTA frissítés jött le a készülékre, de a lokalizáció nem javult."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
105kacsa
őstag
Nem kell úgy használni. Elég egyszer megnézni, hogy az adott funkció mit jelent. Utána nincs mit nézni rajta tudni fogja azt a 20-30 angol szavat ami nincs lefordítva.Egyszer be van állítva (ha nem megy segítséggel)akkor a beállításmenüben mi az amit még állítani akar és nem ungarise?
,,Mindenesetre nagy energiát nem fordítottak a normális lokalizációra" - elég földön kívüli nyelv a magyar(sok rossz fordítás okozott már érdekes hibajelenséget, gondolok itt pl. a MIUI lokalizációra, de számos egyéb példa is van) szóval a furmányos magyar nyelv kihagyása valamiből nem véletlen. Más, de pl az Xbox One-ban sincs magyar még 60% sem meg sok más dologban sem
Miui-t nem véletlen írtam van róla infómZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Sanyesz.
őstag
Számomra nem túl életszerű, hogy egy telefont úgy próbálsz használni, hogy közben valamilyen webfordítóval bogarászod a funkciókat.
Most már mindegy, mert itt van készülék. Legfeljebb eladják, ha nagyon macerássá válik a dolog.
Mindenesetre nagy energiát nem fordítottak a normális lokalizációra."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
105kacsa
őstag
Tegnap volt a kezemben THL4000 root céljából és utána egy kis takarításra. Az egy stock droid az Axon meg a ZTE által átszabott. Ami a minden napi használathoz kell az ott is itt is ugyan az mint minden droidban. Ami nem az meg a ZTE extrái amit a stock android nem tartalmaz. Ez azért annyira nem sok, hogy ne lehetne megkérdezni olyantól aki beszéli az angolt, vagy kimásolni az adott szöveget ide.Azért nincs olyan sok lefordítatlan rész
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Sanyesz.
őstag
Hát ez nem éppen jó hír, mert sajnos nem "pár angol szó"-ról van szó, hanem sokkal többről.
Aki egyáltalán nem tud angolul, annak vajmi kevés segítség az átállítás angolra, aztán visszaállítás. (Már maga a visszaállítás is). Másik ROM sincs.
Arról nem is beszélve, hogy az Axon menüje formailag és funkcióilag is más, mint egy pl. a THL4000-é.[ Szerkesztve ]
-
105kacsa
őstag
Ha lesz a nyár vége felé Marshmallow frissítés akkor lehet kevesebb fordítatlan szöveg lesz.
Ha volt már androidos telefon a kezében akkor nem fog feltűnni az a pár angol szó. Átállítja a jelenlegi telóját angolra és megnézi a menüpontokat angolul és utána magyarul is.ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Sanyesz.
őstag
Ma megérkezett az egyik, barátomnak szánt akciós készülék (250$). Kézbe véve, bekapcsolva, kicsit vegyes érzéseim vannak.
A magyar nyelv beállítása után kb. 60%-os lokalizációt tapasztalok, azaz nagyon sok az angol nyelvű kifejezés, különös tekintettel a beállításokra. Annak ismeretében, hogy barátom és párja, akinek egy ugyanilyen készülék érkezik hamarosan, egyáltalán nem jártas az angol nyelvben, eléggé borítékolható, hogy a kezdeti örömök hamar alább hagynak.
Ez így általános dolog, azaz együtt kell vele élni vagy van valami megoldás?"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
kikinda2
tag
Igen más készüléken működött, működik. Nem a levelekkel van a gond, mert az rendesen működik az Outlookban is, hanem az exchange egyéb funkcióival, melyek hiányoznak.
Pl névjegyzék szinkron, naptár szinkron és beépülés a telefon névjegyzékébe, naptárjába.... Nem fogok külön appot vásárolni, amikor ennek kellene alapból működnie. A probléma az, hogy az alkalmazásban egy hibás helyen van vizsgálat e-mail címre és nem enged tovább, míg nem azt adsz meg. Az exchange bejelentkezés (login) pedig a legritkább esetben a komplett e-mailcím. Szóval egy IF vizsgálat valszeg egy patcheléssel orvosolható, de sajna nem érek rá telefontöréssel és alkalmazás hekkeléssel játszani pillanatnyilag. -
kikinda2
tag
Sajnos nem tudom megszokni, hogy a céges (Exchange) címjegyzékben lévő embereket az outlookból tudom hívni. Barkácsolni nem szeretnék és Marshmallow-ra sem fogok várni.
Ezért a készülék újszerű állapotban, minden bontatlan tartozékával, áron alul eladó. -
105kacsa
őstag
-
kikinda2
tag
Nekem csak HTCés Kit-Kat tapasztalatom van, ott elég volt neki bepipálni egyszer, hogy többet ne szóljon és máskor csöndbe maradt. A kilépés okára rájöttem. Ha a Mi-Assistantban a gyorsítás funkció be van állítva, akkor bizonyos időközönként kipucolja a háttérből az alkalmazásokat. Na ennek esett áldozatul a zenelejátszó app is. Szóval a pucoló progival óvatosan kell bánni.
-
Phvhun
őstag
Mire jó a hátlapi másodlagos kamera ami a "mélységet" méri?
-
105kacsa
őstag
,,figyelmeztet, hogy bizony k@rv@ra meg fogok süketülni." - ez alap funkció az androidba, eddig ha jól emlékszem az összes telefon ami nálam volt figyelmeztet ilyenkor. Kikapcsolni nem lehet.
Nem volt probléma a zenelejátszóval, igaz nem sokat hallgatok rajta zenét.ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
kikinda2
tag
Persze, ha van info, akkor itt megosztom. Van két kérdésem, hátha tudsz segíteni. Ha zenét szeretnék hallgatni, akkor mindig figyelmeztet, hogy bizony k@rv@ra meg fogok süketülni. Nem tudod véletlenül, hol lehet ezt kikapcsolni, hogy ne szóljon többet?
Ha a natív lejátszóval zenét hallgatok, kb. negyedóra után kilép belőle, pedig az időzítő ki van kapcsolva. Egyedül a DOLBY Zene van bekapcsolva. Volt, hogy a zenelejátszó app a telefont is hotboot-olta. Nálad van ilyen? -
105kacsa
őstag
Ne a telefont szid nem rád értettem, csak általános tapasztalat sokan jártak így és a telefont szidták.
Kíváncsi vagyok írnak-e vissza a finn vagy német szupporttól. Ha igen oszt majd megZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
kikinda2
tag
A telefont nem szidtam, a tényeket rögzítettem és megállapítottam, hogy lehet a SIM a hibás. Majd meglátjuk az új SIM-ekkel hogyan muzsikál. Az e-mail kliens hibája miatt pedig írtam a finn és német szupportnak is, nem hiszem, hogy valami történni fog, de megtettem amit lehetett.
-
105kacsa
őstag
,,Elég régi Voda SIM-eket vágtam/csiszoltam formára. " -sok érdekes hibát fog még okozni(sok ismerősöm akarta már földhöz vágni telefon márkától független a telefonját) sim hiba miatt,pedig csak egy egyszerű csere a megoldás.
Szolgáltatóhoz bemész és mondod ,, két SIM-mel használom és naponta legalább egyszer elveszti a hálózatot (Budapesten). " ingyen fogják cserélni. Ne szívasd magad és ne a telefont szid.
Szoftver verzió nálam is B04.ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
kikinda2
tag
Kösz, de megoldásnak azt nevezném, ha helyesen működne a kliens alapból és nem kellene harmadik utas megoldások között kotorászni. A telefon egyébként nagyon tetszik, de két SIM-mel használom és naponta legalább egyszer elveszti a hálózatot (Budapesten). Ez lehet a SIM-től is. Elég régi Voda SIM-eket vágtam/csiszoltam formára. Neked mi a szoftver verziód, az enyém B04?
-
kikinda2
tag
Telepítettem az Outlook-ot a Play Store-ból és azzal sikerült csatlakozni.
-
kikinda2
tag
Sajnos nem.
A DOMAIN\felhasznalo.nev csak akkor jó neki, ha @-al folytatódik, vagyis ha e-mail címet adok meg oda. A felhasználói nevem meg nem azonos az e-mail címemmel, csak az elejük egyforma. Ha nem írom a @-ot akkor a TOVÁBB gomb nem is működik. Teljesen meg vagyok lőve, mert Kit-Kat alatt szuperül ment minden itt meg egyszerűen hibás a telepített gyári szoftver. -
105kacsa
őstag
Ez alapján sem megy?
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
105kacsa
őstag
Valaki vett a cikk megjelenése óta ilyen telefont?
-
105kacsa
őstag
válasz Depression #62 üzenetére
-
Depression
veterán
6-os antutu-val mennyit bír összehozni?
Nagyon tetszik, és veszettül sajnálom, hogy nem lett amoledes, mint a mini változata.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
105kacsa
őstag
válasz Skynet258 #59 üzenetére
,,Many improvements were made where users are concerned about the most. Optimizations centered on higher image quality, faster processing, and more extensive and professional features. We took full consideration of three types of users. Professional and amateur shutterbugs can enjoy the same features as DSLRs, such as the wide aperture effect and parameter settings in manual mode. Ordinary users who use a camera app as a tool to record their daily lives can make use of intelligent low light photography and better night mode. For those users in pursuit of innovative styles, the panorama mode, filters, and the panning feature are provided."
Ez a hivatalos álláspont. Többet tud mint az ebben az ársávban(Flash Sale Price $299.99) lévő Telefonok.ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Skynet258
veterán
De legalább mint azt az egyik képről megtudtuk, a kamera "DSLR Like". Csak a szokásos.
-
szupermacs
veterán
Szoktam használni, de mondjuk a régebbi 4"-os telefonomon a widgetek alját szerette levágni és nem minden gyári widgetet engedélyezett benne. Sokat nem tudtam kirakni. Egyébként tetszik.
Ettől függetlenül kegyetlen jó telefon, de hatalmas az én kis kezeimnek. Ha már egy 5"-ost alig bírok kezelni, akkor ezt pláne nem tudnám. -
rep3at
őstag
-
szupermacs
veterán
Egy másik topicban írtam éppen, hogy most szeretnék 5"-ról visszaváltani 4,5-4,7"-ra. Nekem nagy, nem tudom egy kézzel utazás közben rendesen használni a telefonom. Most 4"-osat használok ideiglenesen. Ez tökéletes, de ennél kicsit nagyobbat akarok. Nem tudtam megszokni 1 év alatt a nagy telefont.
Launchereket sosem töltök le, mert nekem olyan vásárinak tűnik az összes (Apexet is próbáltam). Nem szeretem őket, de ez az én hülyeségem.
Megnézném, hogy a kamerából mi a maximum, amit ki lehet hozni.Egyébként meg egy ekkora tokot rátenni egy ekkora telefonra? Elég brutális. Eldobnám.
[ Szerkesztve ]
-
105kacsa
őstag
válasz szupermacs #51 üzenetére
,,A kamerától kicsit azért többet vártam volna"- ahogy írtam ,,Auto állásban készültek a hátlapi kamerával teljesen alapbeállításon és még a B01 Build verzióval, amit azóta frissítettem B04-re." lehet sokkal jobb képeket is lőni vele.
,, az ikonok, amiket gondolom a launcher csere sem oldana meg" - a gyári Luncherben is 4 féle ikon pakk van, de pl az általam preferált Apex Luncherhez is rengeteg ikon csomag van ami teljesen megváltoztatja az ikonok kinézetét.
,,Hatalmas péklapát ez is." - melyik 5,5 inch méretű telefon nem az? Ha egyszer megszokod nem fogsz kisebbre váltani.
Szín problémára -
Shockproof-Hybrid-Kickstand-Rugged-Rubber-Hard-Case-CoverZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
szupermacs
veterán
A kamerától kicsit azért többet vártam volna. Nagyot csalódtam a képekben.
A színe sem tetszik, meg az ikonok, amiket gondolom a launcher csere sem oldana meg. (Szóljatok, ha tévedek).
Hatalmas péklapát ez is. Egyébként szívesen elfogadnám kisebb méretben és más színben, ez az "arany" nem túl bejövős.
Köszi a tesztet, érdekes telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- SkyShowtime
- Path of Exile 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest