Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
addikt
Kodi tud olyat, hogy az 5.1-es centerének a hangját normálisan keveri ki sztereóra?
Rendszeres problémám, hogy minden hangos, kivéve a beszédet. Tegnap olyanba futottam bele, hogy szomszédriogató hangerő mellett is fülelni kellett erősen. A médialejátszóm hamarosan érkezik, Openelec/Kodi van rajta gyárilag. -
rruzsi
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok, próbáltam a "épitsünk HTPC -t" fórumon érdeklődni, de semmi reakció nem volt ezért most itt próbálkozom, hátha
Most kezdem(ném) használni az XBMC -t, és nagyon tetszik, nagyon élvezem még a beállítását is, de szembetalálkoztam egy problémával, elég sokat googliztam, de sajna sehogy nem találtam választ, ezért most tőletek kérnék segítséget. A problémám, az Istream addon -nal keresnék magyar szinkronos filmeket, de nekem amint beírok ékezetet a keresendő címbe, nem találja meg. Tesztnek megtaláltam a "Kolibri-kód" címü filmet.
Az indexer az imdb, amíg úgy keresem hogy kolibri, addig megtalálja, de ha úgy írom be hogy "kolibri-kód" ami amúgy az imdb beli neve, már nem találja meg. Szeretném tudni, hogy én vagyok a béna vagy az istream vagy esetleg imdb addonnal van gond. A válaszokat előre is köszönöm, és bocsi ha egy kicsit zavarosan v. hosszan írtam le.Üdv.
-
Maximusz
aktív tag
válasz
marfoglalthu #3 üzenetére
sajna én sem találom, és a videóknak sem tudok plakátokat letölteni, mint a régi verzióban - nem tudom, mit kellene csinálni, hogy működjön (próbáltam a 14.0-ás Kodi-t is, de ott sincs semmi ilyen funkció - legalábbis nem találtam meg).
maximusz
-
zsigus
őstag
válasz
sirarcheer #1 üzenetére
Üdv
Köszönöm.
Sajnos sem USB-s hangkártyát sem az optikai kimenetet nem próbáltam az XBMC-ben, ezért ebben nem tudok segíteni. Kérdezd meg az Építsünk HTPC-t topic-ban, hátha.
-
sirarcheer
senior tag
Szia!
Ismét nagyon jó leírás.
Nekem most olyan problámám lenne, hogy van egy USB-s hangkártyám a laptophoz kötve.
Ehhez optikán csatlakozik a hangfalam.
Laptopon be van állítva és VLC-n működik a hang, viszont XBMC-ben nem tudom beállítani hogy itt szóljon.
Analóg módban a laptop hangfala szól, HDMI / optic módban nincs hang, ráadásul optical ra állítva beszaggat.Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
lo VideólejátszásVideólejátszás közben számtalan beállítási lehetőséget kapunk a Kodival, ezeket a Videó OSD-n keresztül...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest