- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
addikt
Kodi tud olyat, hogy az 5.1-es centerének a hangját normálisan keveri ki sztereóra?
Rendszeres problémám, hogy minden hangos, kivéve a beszédet. Tegnap olyanba futottam bele, hogy szomszédriogató hangerő mellett is fülelni kellett erősen. A médialejátszóm hamarosan érkezik, Openelec/Kodi van rajta gyárilag.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
rruzsi
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok, próbáltam a "épitsünk HTPC -t" fórumon érdeklődni, de semmi reakció nem volt ezért most itt próbálkozom, hátha
Most kezdem(ném) használni az XBMC -t, és nagyon tetszik, nagyon élvezem még a beállítását is, de szembetalálkoztam egy problémával, elég sokat googliztam, de sajna sehogy nem találtam választ, ezért most tőletek kérnék segítséget. A problémám, az Istream addon -nal keresnék magyar szinkronos filmeket, de nekem amint beírok ékezetet a keresendő címbe, nem találja meg. Tesztnek megtaláltam a "Kolibri-kód" címü filmet.
Az indexer az imdb, amíg úgy keresem hogy kolibri, addig megtalálja, de ha úgy írom be hogy "kolibri-kód" ami amúgy az imdb beli neve, már nem találja meg. Szeretném tudni, hogy én vagyok a béna vagy az istream vagy esetleg imdb addonnal van gond. A válaszokat előre is köszönöm, és bocsi ha egy kicsit zavarosan v. hosszan írtam le.Üdv.
-
Maximusz
aktív tag
válasz marfoglalthu #3 üzenetére
sajna én sem találom, és a videóknak sem tudok plakátokat letölteni, mint a régi verzióban - nem tudom, mit kellene csinálni, hogy működjön (próbáltam a 14.0-ás Kodi-t is, de ott sincs semmi ilyen funkció - legalábbis nem találtam meg).
maximusz
-
zsigus
őstag
válasz sirarcheer #1 üzenetére
Üdv
Köszönöm.
Sajnos sem USB-s hangkártyát sem az optikai kimenetet nem próbáltam az XBMC-ben, ezért ebben nem tudok segíteni. Kérdezd meg az Építsünk HTPC-t topic-ban, hátha.
-
sirarcheer
senior tag
Szia!
Ismét nagyon jó leírás.
Nekem most olyan problámám lenne, hogy van egy USB-s hangkártyám a laptophoz kötve.
Ehhez optikán csatlakozik a hangfalam.
Laptopon be van állítva és VLC-n működik a hang, viszont XBMC-ben nem tudom beállítani hogy itt szóljon.
Analóg módban a laptop hangfala szól, HDMI / optic módban nincs hang, ráadásul optical ra állítva beszaggat.Előre is köszi a segítséget.
PSN: sirarcheer
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest