Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
veterán
Kodi tud olyat, hogy az 5.1-es centerének a hangját normálisan keveri ki sztereóra?
Rendszeres problémám, hogy minden hangos, kivéve a beszédet. Tegnap olyanba futottam bele, hogy szomszédriogató hangerő mellett is fülelni kellett erősen. A médialejátszóm hamarosan érkezik, Openelec/Kodi van rajta gyárilag. -
rruzsi
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok, próbáltam a "épitsünk HTPC -t" fórumon érdeklődni, de semmi reakció nem volt ezért most itt próbálkozom, hátha
Most kezdem(ném) használni az XBMC -t, és nagyon tetszik, nagyon élvezem még a beállítását is, de szembetalálkoztam egy problémával, elég sokat googliztam, de sajna sehogy nem találtam választ, ezért most tőletek kérnék segítséget. A problémám, az Istream addon -nal keresnék magyar szinkronos filmeket, de nekem amint beírok ékezetet a keresendő címbe, nem találja meg. Tesztnek megtaláltam a "Kolibri-kód" címü filmet.
Az indexer az imdb, amíg úgy keresem hogy kolibri, addig megtalálja, de ha úgy írom be hogy "kolibri-kód" ami amúgy az imdb beli neve, már nem találja meg. Szeretném tudni, hogy én vagyok a béna vagy az istream vagy esetleg imdb addonnal van gond. A válaszokat előre is köszönöm, és bocsi ha egy kicsit zavarosan v. hosszan írtam le.Üdv.
-
Maximusz
aktív tag
válasz
marfoglalthu #3 üzenetére
sajna én sem találom, és a videóknak sem tudok plakátokat letölteni, mint a régi verzióban - nem tudom, mit kellene csinálni, hogy működjön (próbáltam a 14.0-ás Kodi-t is, de ott sincs semmi ilyen funkció - legalábbis nem találtam meg).
maximusz
-
zsigus
őstag
válasz
sirarcheer #1 üzenetére
Üdv
Köszönöm.
Sajnos sem USB-s hangkártyát sem az optikai kimenetet nem próbáltam az XBMC-ben, ezért ebben nem tudok segíteni. Kérdezd meg az Építsünk HTPC-t topic-ban, hátha.
-
sirarcheer
senior tag
Szia!
Ismét nagyon jó leírás.
Nekem most olyan problámám lenne, hogy van egy USB-s hangkártyám a laptophoz kötve.
Ehhez optikán csatlakozik a hangfalam.
Laptopon be van állítva és VLC-n működik a hang, viszont XBMC-ben nem tudom beállítani hogy itt szóljon.
Analóg módban a laptop hangfala szól, HDMI / optic módban nincs hang, ráadásul optical ra állítva beszaggat.Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- World of Tanks - MMO
- Hobby rádiós topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Facebook és Messenger
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest