- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
jancsiszeg80
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, él-e még ez a topik? Nemrég vettem egy Sony Bravia Androidos TV-t és felraktam rá a Kodi-t, hogy a külső, USB-s vinyókon tárolt filmjeimet és sorozataimat tudjam nézni külön media box bekötése nélkül.
Minden szép és jó, ahogy lennie kell. Mostanában kijött egy új verzió a Kodiból, és ekkor éreztem azt, hogy ideje kihasználni ezt a médiatáras dolgot. A filmeknél remekül is működik, igaz ráment egy egész napom, hogy minden filmemhez megcsináljam (generáljam) a hozzá tartozó NFO fájlt. A cél, hogy a magyar cím, és - amennyiben van - a magyar borító jelenjen meg. A leírás nyelve - egyelőre - irreleváns. Ez is sikerült.
A bajom a sorozatokkal van. Meg velem, hogy a régi sorozatokért rajongok. A wiki szerint így kéne kinéznie az NFO fájlnak: [link]
A kérdésem: meg lehet-e valahogy mondani a Kodinak, hogy ne a TVDB-t, hanem az Imdb-t vagy esetleg a port.hu-t használja a sorozatokhoz is? Kipróbálnám azokkal is, mert nem vagyok maradéktalanul elégedett a TVDB-s scraperrel. Esetleg be lehet valahogy állítani, hogy a sorozatokhoz is az Universal Movie Scraper-t használja ([link])?
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A Kodi a Filmek mellett a Sorozatok médiatárba való felvételét is támogatja, természetesen - ahogy a filmeknél - a...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest