- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
romvi
csendes tag
válasz
jancsiszeg80 #38 üzenetére
Bocsi,hogy beleszólok, de én most csináltam meg a Columbot és nálam a TVDB lehozta az összes adatot magyarul egy két rész jelenik meg angolul. Kodi 16.1 jarvis verzió
-
zsigus
őstag
válasz
jancsiszeg80 #34 üzenetére
Üdv.
Sajnos a scraperek adottak. Nincs átmenet a sorozat illetve film scraperek között.
Esetleg próbáld ki a tmdb sorozat scrapert, vagy ha jól tudom létezik talán universal tv scraper is. Ott biztosan van több lehetőség amiből választhatsz.
Bár a port nem lesz jó szerintem sorozatokra. Nincs leírás az egyes sorozatokhoz pl. Csak jó esetben az epizódok címei vannan meg, de úgy láttam korábban, hogy az is hiányosan, vagy csak szimplán ömlesztve, évadok nélkül.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A Kodi a Filmek mellett a Sorozatok médiatárba való felvételét is támogatja, természetesen - ahogy a filmeknél - a...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest