Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
romvi
csendes tag
válasz
jancsiszeg80 #38 üzenetére
Bocsi,hogy beleszólok, de én most csináltam meg a Columbot és nálam a TVDB lehozta az összes adatot magyarul egy két rész jelenik meg angolul. Kodi 16.1 jarvis verzió
-
zsigus
őstag
válasz
jancsiszeg80 #34 üzenetére
Üdv.
Sajnos a scraperek adottak. Nincs átmenet a sorozat illetve film scraperek között.
Esetleg próbáld ki a tmdb sorozat scrapert, vagy ha jól tudom létezik talán universal tv scraper is. Ott biztosan van több lehetőség amiből választhatsz.
Bár a port nem lesz jó szerintem sorozatokra. Nincs leírás az egyes sorozatokhoz pl. Csak jó esetben az epizódok címei vannan meg, de úgy láttam korábban, hogy az is hiányosan, vagy csak szimplán ömlesztve, évadok nélkül.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Bluetooth-headsetekről általában
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest