- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
canniball #34 üzenetére
Igen, sajnos az elmúlt napom teljesen ezzel ment el, már ott vagyok, hogy kidobom az egészet a francba és építek egy HTPC-t. De rájöttem, hogy azzal pont a Harmony-s problémát nem tudnám áthidalni.
Gyakorlatilag ki kellene próbálni az összes MCE távirányítóval, hogy rá lehet-e tanítani a Harmony-ra?
Utána pedig kell valami segédprogramot is találni, hogy az egyes bejövő jeleket átfordítsa XBMC (vagy Windows) által értelmezhető karakterré.Ha csak azokat a gombokat tudom használni, amik az eredeti távirányítón vannak, akkor még mindig nem vagyok ott, hogy ki tudjam használni az XBMC teljes tudását.
A mostani megoldás - ha összejött volna - erre lehetőséget adott elviekben, mivel a legtöbb funkciót hozzá tudtam párosítani egy billentyűhöz. De persze le lehet szűkíteni a legfontosabbakra is nyilván.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg ilyen gyors a Wi-Fi 7?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Diablo IV
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest