Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Juj juj jujjj!

Választható alternatívája a hit- és erkölcstan, amit kifejezetten aggályosnak és károsnak tartok. Miért kell az államilag fenntartott iskolákba több évtized után visszaengedni, visszakényszeríteni a vallási nézeteket?
Az első szavad magyaráz is mindent mivel választható.
Hogy engedhető, hogy vallási alapon tanítsanak fiatal gyerekeket az erkölcsre és etikára?
Római katolikus iskolába jártam 12 évig és 12 éven át tanultam hittan . Megbántam -e ? NEM! Nem lettem pap, vagy szerzetes , nem is ez a célja a katolikus iskoláknak , hogy azokat neveljenek belőlünk. Egyszerűen ez egy pluszt ad nekünk, amivel máshogy is szemlélhetjük a világot.Olyat, ahol a hívő bűnözőnek túlvilági jutalmat ígérnek, de más vallású átlagembernek örök szenvedést?
Ezt ki és hol állítja?

Azt kell mondjam az egész írásodról lerí , hogy te sem tanultál hittant.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss előzetesen a a Return to Silent Hill mozifilm
- Call of Duty: Black Ops 7
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- High on Life 2 - Betekintést nyertünk a kampány egy részletébe
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest