- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Én csak azt írtam amit a hírekben olvastam gondolom ez a szám a tényleges bizonyított meghibásodást tükrözi, mivel a hír felröppenése után futótűzként terjedtek a meghibásodások dehát az emberek már csak ilyenek és ismét idézem "Azért mert nincs ráírva ,hogy nem alkalmas macska szárításra" És ha egy országban ilyenekkel pert lehet nyerni??????
Amúgy szerintem rendben van ez a szám tekintve a tényleges gyártási számot, jó persze ha nálam gyullad ki énis ideges lennék nem kicsit, de aki nem akar ilyennel sosem találkozni ne vegyen ilyesmit. Mennyi tömegtermék van ami minden naposan hordozza magában a gyártási hibát. Csak példának okáért szerinted hány hibás pezsgőfürdő vágott agyon embereket a világon? Én sem tudom a pontos számot de gondolom vetekszik a fent említett számmal mert itt világméretben kell gondolkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest