Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
mexicanraven
üzenetére
És milyen? Azt utálom a Neroban, hogy buta. Illetve túl butának hiszi a júzert. Sok apróság hiányzik belőle.
Pl, pont ma írtam magamnak mp3 CD-t a kocsiba. És sorrendbe szerettem volna kiírni. Erre ez a szerencsétlen Nero teljesen összekeverte. Nem lehetett sorrendbe állítani. Max méret szerint, de ott is csak növekvőt. Röhej.
Aztán próbáltam, hogy átnevezem a fájlokat 01-02 stb... De a tízest akkor is berakta az elejére, és onnantól rakta be a többit. Szóval katasztrófa. Majd végüli mindenféle betűt a számok elé tettem, és így, egyenként elfogadta azt a sorrendet, ahogy betöltöttem neki.A másik meg, hogy a Nero, mint DvD író program, valami 900Mb-körül foglal úgy, hogy a sok szart kiikszeltem. Még így is. Amúg meg 1,5Gb is van ha jólemlékszem.. Ezelőtt 5 éve egy 200 megás progival is lehetett DvD-t írni ugyan olyan jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest