Hirdetés
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Régen minden jobb volt.
Érdekes meghibásodás, inkább a membránszél szokott elporladni,vagy kábeltörés szokott lenni. Most is vannak jó hangszórók,a feltüntetett érzékenységet érdemes figyelembe venni, hogy adott powerből mennyire hangosan tud muzsikálni.90dB feletti érték már jónak számít. Az átlag fejegység 4x45w teljesítményű, csak azt felejtik ráírni,hogy ez maximum, pillanatnyi érték. Folyamatosan kb ennek a felét tudja leadni. Persze hogy halk. Süketség ellen meg szerencsére kapható ma már mindenféle ultrakompakt, olcsó autó erősítő, ami nem csak hogy hangosabban,de szebben is szól. Bekötni meg nem egy nagy valami, régebbi autóknál otthon is meg lehet csinálni youtube tutorial segítségével, de neten is van csomó szaki,aki fél nap alatt bedobja a kocsiba.
-
A cserét az indokolta, hogy elkezdett hörögni az egész.
A tekercs hozzáért a vasmaghoz. Borzasztó fos hangja volt, eredetileg is, de ezt már nem bírtam hallgatni, pedig nem ülök benne sokat, a nejem kocsija.
Én régen Sony mániás voltam, a Wartburgomba vettem anno Sony Xplód oválokat, elképesztően jól és hangosan szóltak.
Mikor a saját kocsimban a gyáriakat Pioneer-re cseréltem, vártam a csodát, de elmaradt. Valójában óriási csalódás volt. Ezzel a kis kitérővel visszatértem a jól bevált márkához, és háromutas hanszólók kerültek bele a Fordba. Jobb lett, tisztábban szól, hangosabban sem torzít, de a csoda itt is elmaradt. Ezt betudom a gyári fejegységnek, a prinyó beállítási lehetőségeknek, illetve azok hiányának. (Továbbá az sem hagyható figyelmen kívül, hogy sok évet dolgoztam hangos munkahelyeken, így valószínűleg a hallásom sem a régi már.)
Ennél profibb cuccra felesleges lett volna költeni, botfülű a drágám.Skyline15: sok sikert!
-
-
Skyline15
tag
válasz
Jack Hunter #1 üzenetére
J astrához valami picit jobban mély kiemelt hangszórót tudsz ajánlani?
Mindig is gondolkodtam a hangszóró cseréjén, azonban most a jobb oldali elkezdett "recsegni", ami már zavarja az ingerküszöbömet, így mindenképp cserélném.Előre is köszi
A cikket köszönöm, én is felbátorodtam rajt hogy akkor szétszedjem az autót
-
A hideg kiráz ezektől a kiemelőkeretes,fröccsöntött, specuális méretű hangszóróktól. De a cikk jó volt. Plusz 1 tipp: ha már csere, akkor érdemes fejleszteni, főleg ha 16- os méret: tízezer forint körül már egész jó hangú zajcsinálókat lehet kapni. Koaxtól nem kell félnetek,jó az, feltéve, ha tényleg van magas sugárzó, nem csak dísz. Aztán elvetemültek újrahúzhatják még a hangfalkábeleket,mert a gyári tyúkbél épp csak elég lakossági felhasználásra,és megdöbbentően jobb lesz. Mind szereó élményben, mind hangerőben. Aztán lehet kapni zajcsillapító anyagot az ajtóba, de ez már tényleg csak elvakult hifistáknak ajánlatos. Különösen ajánlom hangszórókból a Phonocar, Phantom, Renegade termékeit, tipikusan az olcsón jót cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest