- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Régen minden jobb volt.
Érdekes meghibásodás, inkább a membránszél szokott elporladni,vagy kábeltörés szokott lenni. Most is vannak jó hangszórók,a feltüntetett érzékenységet érdemes figyelembe venni, hogy adott powerből mennyire hangosan tud muzsikálni.90dB feletti érték már jónak számít. Az átlag fejegység 4x45w teljesítményű, csak azt felejtik ráírni,hogy ez maximum, pillanatnyi érték. Folyamatosan kb ennek a felét tudja leadni. Persze hogy halk. Süketség ellen meg szerencsére kapható ma már mindenféle ultrakompakt, olcsó autó erősítő, ami nem csak hogy hangosabban,de szebben is szól. Bekötni meg nem egy nagy valami, régebbi autóknál otthon is meg lehet csinálni youtube tutorial segítségével, de neten is van csomó szaki,aki fél nap alatt bedobja a kocsiba.
-
A cserét az indokolta, hogy elkezdett hörögni az egész.
A tekercs hozzáért a vasmaghoz. Borzasztó fos hangja volt, eredetileg is, de ezt már nem bírtam hallgatni, pedig nem ülök benne sokat, a nejem kocsija.
Én régen Sony mániás voltam, a Wartburgomba vettem anno Sony Xplód oválokat, elképesztően jól és hangosan szóltak.
Mikor a saját kocsimban a gyáriakat Pioneer-re cseréltem, vártam a csodát, de elmaradt. Valójában óriási csalódás volt. Ezzel a kis kitérővel visszatértem a jól bevált márkához, és háromutas hanszólók kerültek bele a Fordba. Jobb lett, tisztábban szól, hangosabban sem torzít, de a csoda itt is elmaradt. Ezt betudom a gyári fejegységnek, a prinyó beállítási lehetőségeknek, illetve azok hiányának. (Továbbá az sem hagyható figyelmen kívül, hogy sok évet dolgoztam hangos munkahelyeken, így valószínűleg a hallásom sem a régi már.)
Ennél profibb cuccra felesleges lett volna költeni, botfülű a drágám.Skyline15: sok sikert!
-
-
Skyline15
tag
válasz
Jack Hunter #1 üzenetére
J astrához valami picit jobban mély kiemelt hangszórót tudsz ajánlani?
Mindig is gondolkodtam a hangszóró cseréjén, azonban most a jobb oldali elkezdett "recsegni", ami már zavarja az ingerküszöbömet, így mindenképp cserélném.Előre is köszi
A cikket köszönöm, én is felbátorodtam rajt hogy akkor szétszedjem az autót
-
A hideg kiráz ezektől a kiemelőkeretes,fröccsöntött, specuális méretű hangszóróktól. De a cikk jó volt. Plusz 1 tipp: ha már csere, akkor érdemes fejleszteni, főleg ha 16- os méret: tízezer forint körül már egész jó hangú zajcsinálókat lehet kapni. Koaxtól nem kell félnetek,jó az, feltéve, ha tényleg van magas sugárzó, nem csak dísz. Aztán elvetemültek újrahúzhatják még a hangfalkábeleket,mert a gyári tyúkbél épp csak elég lakossági felhasználásra,és megdöbbentően jobb lesz. Mind szereó élményben, mind hangerőben. Aztán lehet kapni zajcsillapító anyagot az ajtóba, de ez már tényleg csak elvakult hifistáknak ajánlatos. Különösen ajánlom hangszórókból a Phonocar, Phantom, Renegade termékeit, tipikusan az olcsón jót cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Inkább csak hiánypótlás az alul linkelt videóhoz, mely alapnak azért nem rossz.Az ajtókárpit levétele a következőképpen...
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honda topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest