- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Átérzem a problémádat, kevéske angol tudásommal, némi Ubuntu és más linuxok, kevés terminál után, miután megjött a Zipit elkezdtem utánaolvasni (ha tudnék jobban angolul biztos másképp döntenék, szóval nyelvtanulás az első..) és arra jutottam, hogy bonyolultabb lesz mint gondoltam. Anno a Jornadán nagyon sokmindent elértem, Linuxot is szerkeztettem rá CF-ről, de a WinCE nekem barátságos volt, csak az a gép hardveresen kevés volt hozzá sajnos, szerintem kb annyit tudhatott mint a Zipit.
A napokban szereztem egy Nokia e90-et, és ez hardveresen erősebb+ jobban is támogatott, és ez is bőven ad lehetőséget a játékra, bár egy NEC900 is biztos adnaMindegy nem offolok tovább, lényeg hogy sok gondolkozás után úgy döntöttem nem nyúlok tovább, mint ameddig a kezem ér, ezért inkább továbbadtam tanultabb kezekbe a kis Zipitet, minthogy én kontárkodjak rajta. Bár egy GP2X miatt lehet, hogy jobban beleásnám magam a Linuxba
-
Babetta-X
senior tag
A routerben igazándiból azt sem tudom hol kezdjem a keresést, megpróbáltam az általad említett oldalt, sikerült is átalakítani csak számokra a jelszavat, de hiába írom be, a zipit megpróbálja a dolgot, de utána azt írja: Uh Oh! Unable to connect to a wireless network.
Egyszóval ugyanott tartok :S
Fura, mert mobiltelefonról meg laptopról működik a dolog tök simán. :S
Lehet megvárom a rendes linuxot és azzal menni fog. -
Babetta-X
senior tag
Én még SD kártya után vadászok, mert ami itthon van az sima sd-re alakít át sajnos. Igazándiból az usb lenne a legjobb, és akkor pendriveról mehetne minden
Engem ez az aircrack is érdekel, meg mindenféle dolog, úgyhogy most első körben elkezdem beleásni magamat a linuxos írásokba -
Babetta-X
senior tag
Hű közben újabb kérdésem lett
Ugyebár alapból ha beindítom, hogy a messenger részét kipróbáljam, akkor rögtön kérdezi a wifi hálózat jelszavát. Az a baj beadom neki a jó kódot ami 13 karakter, és leokézom, utána kiírja, hogy nem jó kód mert 10 vagy 26 karakteresnek kell lenni a kódnak. Ilyenkor mi a teendő? -
Babetta-X
senior tag
Nagyon jó a cucc, most dugtam töltőre, először fullra feltöltöm, aztán meglátjuk mi lesz. A gyári rendszerre böngészőt rakni esélytelen próbálkozás?
-
Babetta-X
senior tag
Én is rendelnék 1db-ot, ment a privát is, részletekért
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- One mobilszolgáltatások
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Okos Otthon / Smart Home
- Genius SW 5.1 Home Theater
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest