- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
No, ma reggel hívott a Vám, hogy van a nevemre címezve 26 valami, amiről ők nem tudják, hogy micsoda. Éppen aludtam, egy kicsit kába voltam, de felvázoltam neki, hogy ez egy azonnali üzenetküldő, de mégsem telefon, és hogy ezt nem mind magamnak, hanem csoportos rendelésként sok embernek, magánszemélyeknek rendeltem. Nem úgy tűnt, mint aki felfogta a lényeget, ezért a Linuxal már meg sem próbáltam összezavarni. Nem mondott semmit amit tennem kéne, miután tisztázta, hogy magánszemélyeknek van a doboz, azért biztosítottam róla, hogy ezzel a topiccal igazolni tudom a dolgot. Szóval akár még a héten itt lehet a doboz
Vagy hínak, hogy mennyibe kerül az ÁFA, arról nem kérdezett. Valószínűleg a másik doboz miatt hamarosan újra hívnak, majd akkor tisztázom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest