- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
saja
csendes tag
Közben 1 nap alatt megjött egy hirose csatlakozó DHL-el (2000HUF szállítási költséggel). Nem bírtam várni, egy darabot rendeltem a hu.rs-online.com oldalról (egyébként egy vállalkozás neve és adószáma kellett még a rendelés regisztrálásához, szerencsére nekünk van). Egyesült Királyságból kezdték a szállítást 31-én és április elsején délután már ott volt az íróasztalomon
. Számlát elvileg később küldik.
A csatlakozó pontosan passzol az eszközhöz, könnyű összerakni/szétszedni. Már csak egy ügyes forrasztópákás kéz kell, és kész az usb mod. (Vagy az I2C + usb mod
, esetleg egy 3,3V-ról 5V-ra alakítóval, egy IC nyákkal, néhány szervo motorral megspékelve
)
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 3 db (130 / 131 / 132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest