Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabaka
tag
Hali!
Nagyon elakadtam... hosszú idő után vettem elő a kicsikét megint, de nincs meg a memóriakártyája...
Fel szerettem volna tenni az általad említettet, de ötletem sincs hogyan induljak neki...
"OpenZipit now with U-Boot" van rajta

VFS: Cannot open root device "mmcblk0p1" or unknown-block (0,0)
Pleasae append a correct "root=" boot option; here are the available partitions:
....találtam egy másik memkarit, de nem tudom, hogy milyen partíciókat keres... Nem emlékszem, hogy milyen volt anno rajta...

Most vagy az OpenWRT megy majd rá, vagy a void small linux
Segítsetek, pls

-
Szabaka
tag
Én rendeltem e-bay-ről zune csatit, de nem igazán illik bele... gondolom ebből is van több fajta...
Egyelőre hanyagolom az usb kiegészítést.Most valami játékot szeretnék ráhegeszteni. Dosbox-ot sehogy nem sikerül ráfordítani (mondjuk lehet, csak türelmetlen vagyok nagyon "tekeri a kártyát"
)
Kerestem Java Midlet emulatort is, de még azt sem sok szerencsével, most pedig a VisualBoyAdvance-ot próbálgatom... Valami csak összejön...Jó bütykölést mindenkinek!
U.i.: Ki mit bütyköl rajta éppen? Vagy pihennek a Zipit-ek a polcokon?
-
zdanee
őstag
Nos, igen, az X jelentősen lassít a dolgokon, de azért viszonylag kevesebbet használja az ember az apt-t, mint mondjuk a dillo-t (bár tény, hogy a terminálból is meg lehet mindent oldani, még a links2-nek is van SDL-es buildje, amivel X nélkül is lehet képeket megnyitni böngészés közben). A bővített keymap-ot az ékezetekkel viszont az X-el együtt tölti be, de természetesen szerkesztheted a konzolos kiosztást is. A Sidetrackben az energiagazdálkodás scriptjeit is az .xinitrc-vel töltődnek be, így ott X nélkül ezek sem működnek. Esetleg az uboot-os Z2sid6 érdekelhet téged, nézd meg Mozzwaldnál!
Régen a Jornádámra volt egy elég lightweight linux, ami nem X-et használt, hanem valami "P" nevű ultrakicsi cuccot. Azt érdemes lenne előkotornom és megnézni, mivel kompatibilis, az a gép 16MB RAM-al ment egész gyorsan, SWAP nélkül. Persze akkoriban a laptopomban is csak 256MB volt...
-
saja
csendes tag
Sajnos rosszul láttam: nem két darab microsd-ről minisd-re alakítóm van, hanem csak egy és microsd-ről nagy, sima sd-re alakítóból van kettő.
Na, egyik kolléga oda tudja adni nekem a Zipitjét, mert egy jobb cuccot szerez magának, már várom, hogy át tudjam alakítani mindenfélévé
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Hardcore café
- iOS alkalmazások
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.