- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Dübörög itt is végre a Sidetrack, ismerkedni a Zipit és a rendszer lelki világával tökéletes. Próbálgattam ezt-azt, de nem akarok még nagyon belemerülni addig, amíg zdanee ki nem adja a saját rendszerét, mert arra akarok én is alapozni a jövőben.
Hallgattam zenét az mp3playlist-el, néztem képeket az xzgv-vel, MSN-eztem a CenterIM-el, böngészgettem az MC-vel és természetesen neteztem a dillo-val
Megbuheráltam zdanee scriptje alapján a home gomb nyomására történő "start menü" megnyitást is, egyszóval kezdünk megbarátkozni. Számomra nagyon hasznos a beépített putty is, a céges szervert ezen keresztül adminisztrálom és jól jön, ha a Z2-n is fel tudok lépni.
Amit én hiányolok erőteljesen (bár lehet csak én nem tudom hol keressem) az az online stream (shoutcast) hallgatása, azaz egy erre szolgáló terminálos program mondjuk, ilyet eddig nem sikerült találnom, pedig nagyon hasznos lenne. A sidetrack maga egy szimpatikus kis rendszer, csak vannak érdekes anomáliák, azaz néhány program, amit alapból tartalmaz egész egyszerűen nem akar működni valamiért. A játékok közül például azt hiszem összesen egy az, ami el is indul, de sok egyéb program is köhög. Egyébként nem olyan lassú az SD kártya sem, amire számítottam, bár az apt-get tényleg meg tudja kicsit akasztani.
Egyéb kívánságlista:
- X idő eltelte után a kijelző automatikus kikapcsolódása, gombnyomásra újra életre kelése
- billentyűk háttérvilágításának beüzemelése
- Power gombra nyomjon már egy 'halt'-ot az a szegény rendszer (bár ezt még én is meg tudnám oldani ha nagyon akarnám)
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPad topik
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest