- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cruiserke
tag
Először is meg szeretném köszönni zdanee nek a lebonyolítást.
Nem tudom hányan lesztek hasonló gondba mint én, használni tudnám linuxxal de a felrakásához emértek főled a zdanees verzió érdekelne, elég szimpi. De onnan hogy megvan az sd kártya elindulni nem tudok, a leírások jók de az alap híján nem mindent értek, így szeretnék vkit megkérni hogy nekem és társaim segítségére összeszednétek egyszer és utoljára pontosan hogy mit kell csinálni.Először is érdekelne fohy hogy miként formázzam az sd-t és mt hova másolgassak és ezzel a zipit mit fog kezdeni.
És még annyit hogy hogyan kell további programokat felrakni.
Főképpen böngésző, esetleg vmi szövegszerkesztő, és msn lenne a legelőnyösebb.Utoljára annyit még hogy hol lehet szerezni hozzá USB elosztót, mert láttam ilyen csatikat de magyar találatot nem.
Remélem tud valaki segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest