- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cruiserke
tag
Eladó lett egy Zipit memóriakarival együtt, érdeklődni priviben.
-
Cruiserke
tag
Nekem egyenlőre minden klappol a sidetrack el kivéve az msn jét vmiér "régebbi" verzióra hivatkozva nem megy. Ha vkinek van ötlete miért írjon.
Ha vki megválna tőle az szintén, haverom venne egyet idézem: "bármi áron"
-
Cruiserke
tag
spec .jpg-s képeket próbáltam nézni meg vmilyen beépített progira dobta ki majd holnap shotolok
-
Cruiserke
tag
ilyed dob ki egy csomó mindenre h "child process.....access denied"
-
Cruiserke
tag
Büszkén kijelenthetem, hogy hasít a side track
-
Cruiserke
tag
Minden szép és jó, de vmiér nem másolja rá a physdiskwrite al a cuccokat. és sajnos amugyis csak parancssorbol megy... nem lehet vhogy máshogy ráaprikálni, más progival?
-
Cruiserke
tag
Énis baszakodtam wifivel tegnap egy óra után jöttem rá hogy fenn maradt a MAC szűrés
-
Cruiserke
tag
Ez pár napon belül aktuálisabb lesz, sokan vadásznak miniSD vagy adaptert.
-
Cruiserke
tag
Először is meg szeretném köszönni zdanee nek a lebonyolítást.
Nem tudom hányan lesztek hasonló gondba mint én, használni tudnám linuxxal de a felrakásához emértek főled a zdanees verzió érdekelne, elég szimpi. De onnan hogy megvan az sd kártya elindulni nem tudok, a leírások jók de az alap híján nem mindent értek, így szeretnék vkit megkérni hogy nekem és társaim segítségére összeszednétek egyszer és utoljára pontosan hogy mit kell csinálni.Először is érdekelne fohy hogy miként formázzam az sd-t és mt hova másolgassak és ezzel a zipit mit fog kezdeni.
És még annyit hogy hogyan kell további programokat felrakni.
Főképpen böngésző, esetleg vmi szövegszerkesztő, és msn lenne a legelőnyösebb.Utoljára annyit még hogy hol lehet szerezni hozzá USB elosztót, mert láttam ilyen csatikat de magyar találatot nem.
Remélem tud valaki segíteni. -
Cruiserke
tag
Ha mégis rózsaszín lenne, a festék mindent megold, legalábbis a fedőlapon, belülre meg lehet rakni matricát.
-
Cruiserke
tag
Nekem nyugatinál jobb hely nincs is.
-
Cruiserke
tag
Elvileg Linuxal kompatibilis, akkor elméletileg mennie kéne, ha felhúzok rá vmi linux átiratot.
-
Cruiserke
tag
Szerintetek meglehet valahogy oldani, hogy menjen majd rajta pl az Invitel féle Net & Go
ez ugyebár egy kis net modem ami 3G-n HSPDA-n stb csatizik, csak mindenképp fell kell telepíteni. Valakinek van ötlete, hogy lehetne megoldani? -
Cruiserke
tag
Lesz 2. körös rendelés?
mert nekem is kellene 1 darab
Ha intézi valaki kérem írjon privit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Viccrovat
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest