- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zicokuka
senior tag
Ugyanezen elhatározás miatt ėpült a kis sufni szerverem
Ami normális Nas 50 ezertől indul ės ott van hogy adva van a rendszer, erre meg ha úgy van bármit rakhatsz. Próbáltam freenadt, nas4freet, omv4 se volt tökéletes így lett a 3,ami jól muzsikál. Aki hasonlóban gondolkodik az omv remek rendszer, sok infó is van róla ės nem kell linux főiskola se hála hozzá.
-
Zicokuka
senior tag
Ez egy régi kodegány ház, mondjuk legalább nem rezonál, bár van is mėg hely benne bőven. Van egy Asus terminátor házam, csak szegény nagyon le van harcolva, pedig jó lehetne egy kis barkács után.Mondjuk a normál táp nem fėr el benne.
-
Zicokuka
senior tag
Itthon max 775 vonalról tudtam volna gazdálkodni (xeon,c2d-k) a rendes asztali i7 haswellem meg azért a 1070-el nem épp ideális nasnak,bár halk jószág,csak minek menjen még éjszaka is elven
Volt am3-as probálkozásom is,alulfeszelve egy X2,de valahogy nem hozta amit kéne,és ugye az is 65w.OMW-vel egyenlőre elég kezes kis masina,egyedül a 2 hdd miatt azért nem néma,de erre majd egyszer kitalálok valamit,persze lehetne ssd,de erre a célra nem akartam befogni 1t.De persze szívesen fogadok tanácsokat aki járatosabb ebbe a házi szerver témában.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Több "gyári" olcsó nas kipróbálása után,arra a következtetésre jutottam hogy jobb ha inkább építek magamnak...
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Call of Duty: Black Ops 6
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest