Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meteor2
csendes tag
Bocsi, lehet, hogy volt már róla szó, sajnos még nem volt időm végigolvasni az egészet.
Nem tudok/szeretnék külföldről rendelni, ezért nézelődtem a Vaterán.
Nagy segítség lenne, ha megmondanátok, hogy melyik az a készülék ezek közül, amelyikről szó van. (Vagy melyik az, ami leginkább hasonlít rá.)
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=182115598 - leírásban egyedül csak másik felbontás szerepel, de rákérdeztem. Az eladó szerint, ez az az modell.
Szeretném, még megkérdezni, hogy mi a véleményetek a 7"-os modellekről?
http://szamitastechnika.vatera.hu/egyeb_szamitastechnika/uj_7_android_ipad_wifi_1_1ghz_256mb_magyar_menus_181397050.htmlhttp://szamitastechnika.vatera.hu/notebook_laptop/egyeb_notebook/google_android_7_wifi_tabla_pc_epad_182284391.html
http://szamitastechnika.vatera.hu/notebook_laptop/egyeb_notebook/epad_7_touch_notebook_android_tablet_1_ft_rol_nma_181861744.html
Köszönöm!
-
válasz
balpeter04
üzenetére
Legalább annyit dobhattál volna a PÜ-mre, hogy "bocs, de nem", hogy ne várjak rá...
-
supercow
őstag
Ez a Zenithink tud magyar felülettel (menük stb) és magyar szöveget megjeleníteni?
-
harry
veterán
válasz
upszilon
üzenetére
Ha jól tudom, nem nehezebb, mint egy félig üres üveg sör
Vagy akár egy könyv? Azt is tartani kell, ha olvasok. Hmm jó lenne egy ilyet élőben taperolni 1-2 napig.
Netbook: ok, de azt meg nem lehet érintéssel vezérelni (ez lehet pozitívum és persze negatívum is), kisebb kijelző talán... Vagy nem tudom, milyeneket lehet kapni 40k körül, én ennyit szánnék egy ilyesmi eszközre, és kb. csak azokra kéne, amiket írtam.
Illetve ölben tartani egy netbookot sem hiszem, hogy túl kényelmes lenne. -
upszilon
őstag
Én tökéletesen értem a kívánalmaidat. A helyzet a valóságban azonban teljesen más. Csak néhány órára kaptam kölcsön egy ilyet és máris kiderült, hogy megcsaltak az elképzeléseim. Ugyanis a valóságban abszolút kényelmetlen a működtetése! Tartani kell. Hiába a kis súly, fárasztó. Jobb a netbook, az megáll a saját lábán és sokkal többet tud.
-
sbazsi
veterán
egyébként mennyire macera ezekre marketet varázsolni? vagy tud valaki ehhez linket adni?

-
harry
veterán
válasz
upszilon
üzenetére
Nagyon nem nézegettem, de látom, ott lentebb már 1GHz-et írnak. Igazából annyira nem ismerem az ilyen cuccokat, hogy ez nekem sokat mondjon.
Alapvetően amúgy használnám
- netezésre (itthon is kényelmesebb, mint a notival az ölemben, ha csak úgy kattintgatni akarok, meg suliban is egyszerűbb megnézni ezt-azt, letölteni doksikat)
- dokumentumkezelésre, e-readerként (jegyzeteket olvasni, leginkább .pdf, esetleg .doc, ezeket mappákba rendszerezni, netről letölteni, mailben fogadni/küldeni)
- naptárnak, szervezőnek (kényelmesen, megfelelő méretben lássam egyszerre a következő 1-2 hetet, programokat, tennivalókat, mikor-mit stb kell csinálni).
- esetleg képnézegetőnek, valamilyen összejövetelekkor, ez nem olyan lényeg.Notim van, de ha csak olvasni akarok valamit két óra között, akkor egyszerűbb lenne egy ilyenen, mint az egész gépet elvinni. Meg kisebb, hosszabb az üzemideje, egyszerűbb, könnyebb, stb. De mivel talán neteznék is rajta, ezért a hagyományos e-readerek nem igazán jönnek szóba.
Programozni, filmezni, irkálni meg a notin fogok továbbra is.
Okostelefonom sincs, gondolkodtam rajta, de talán mégsem vennék. Telefonálni tudjak, fényképezni és zenét hallgatni, más nem igazán kell, ezek viszont igen, hosszú üzemidő és jó minőség mellett.
Ha ezen elvárások melle betennék a telefonba még valami nagyobb kijelzőt, wlant, stb, az vagy már az ár / üzemidő / kezelhetőség rovására menne szerintem (mert drágább lesz egy átlag telefonnál, és nem is bír annyit az aksija, ám még így is kevés egy doku olvasáshoz a kijelző, és én nem is szeretek képernyőn gépelni).Igazából csak hangosan gondolkodok, nem tudom még, milyen kütyü-kombináció lenne a legpraktikusabb, ha van bárkinek ötlete, jöhet.
-
upszilon
őstag
Azt ugye tudod, hogy ez az info:
Processor Main Frequency: 1.2GHZ
sajnos hamis?
Egyébként nekem kéne bele Skype-használat is. Jelenleg ez ehhez a típushoz nem elérhető. És ki tudja valaha elérhető lesz-e egyáltalán hozzá?

Egyébként ezt a hirdetést láttad már?
-
sbazsi
veterán
válasz
balpeter04
üzenetére
mik a különbségek? felbontás, proci, memória, anyagminőség, software, stb terén?
-
sbazsi
veterán
válasz
balpeter04
üzenetére
ezt most nem teljesen értem. az általam linkelt cuccra azt írta az eladó, hogy ez az ún zenithink.
Procira az van írva az adatlapon, hogy zt-180, 1,06 ghz.
a linkelt videóban pedig egy 7" gépről van szó. azt mondja az elején: rockchip 7" tablet.
-
upszilon
őstag
válasz
balpeter04
üzenetére
Hümmm.... nem semmi gyorsaság...
-
balpeter04
aktív tag
válasz
upszilon
üzenetére
Ha jól tudom az alap műveletekhez csak 600Mhz-et használ, és van egy úgynevezett DSP processzora is ami elvileg (senki nem tudja pontosan) 450-500Mhz-en ketyeg. Ez felfogható egy multimédia processzornak is, besegít a zenelejátszásban és a videólejátszásban is.
Ez az 1,06Ghz nekem is új. De ha megnézed a képeket, láthatod hogy az "Apple" gomb teljesen máshogy néz ki mint a ZT-180on.
Slatedroid-on meg Jiongtang-on (android tablet forumok) azt olvastam, hogy ezek a gépek erre a Rockchip RK2808 chipkészletre vannak építve. Gyengébbek mint a ZT-180.
Ugyan ez dolgozik a 7colos aPad-okban.
Sokan keverik az aPad-ot az Eken-ekkel (M001;M002;M003). Ezekben mind 200-300Mhz-es VIA procik dolgoznak, tetves lassan.
Az aPad egy sokkal gyorsabb gép, és az új változatnak már fém alja is van, csak Android 1.5 fut rajtuk. Viszont a gyártó közzétette a forráskódot a driverekhez, így egy RogerBraun nevű fickó összedobott egy atomgyors firmware-t.
YouTube link -
upszilon
őstag
válasz
balpeter04
üzenetére
Én (is) 1,06 GHz-ről tudok.

-
sbazsi
veterán
válasz
balpeter04
üzenetére
amiben RockChip RK2808 processzor van (600Mhz).
CPU: ZT180 1.06GHZ
-
sbazsi
veterán
válasz
balpeter04
üzenetére
csak mert emlékeim szerint nekem 2.1-el nem ment. igaz, csak egyszer próbálkoztam.
más: ez is Zenithink ZT 180? mert mindent ír, csak ezt nem

-
sbazsi
veterán
válasz
balpeter04
üzenetére
van otp netbankod? ha igen, bejön rajta rendesen

-
válasz
balpeter04
üzenetére
Küldtem PÜ-t.

-
balpeter04
aktív tag
1. A céget a www.eterbiz.com oldalon éred el.
2. USB-s billentyűzetet szereti, csak a magyar ékezetes karaktereket nem jeleníti meg.
3. Én csak AVI fájlokkal próbálkoztam eddig.
4. Játszani nem nagyon szoktam rajta. -
Felkeltetted az érdeklődésemet, lenne pár kérdésem.
1: Tudnál egy másik linket adni a bolthoz, ahonnan vetted? Valamiért nem adja be.
2: USB-s billentyűzeteket mennyire szereti?
3: MKV-lejátszáshoz mit szól?
4: A 3D-s Gameloft-játékok futnak-e rajta?
Nem feltétlenül kell válasz a kérdéseimre, csak azokra válaszolj, ami részedről nem okoz gondot. -
z0d1AK
nagyúr
Mivel nem találtam ilyet, így nyitottam egy célirányos topicot, ami az Android-os tablet-ekkel foglalkozik.
-
mort23
csendes tag
Egy kis hasznos összegzés:
[link] -
z0d1AK
nagyúr
A termék is ugyan az.
A különbség az, hogy meglátod a drágább terméket, rákeresel, és látod, hogy van olcsóbban is, így azt veszed meg. Ha az olcsóbbat látod meg, akkor meg azért veszed azt, mert azt látod, hogy jó ár, hiszen drágább is van.
Ha megveszi a drágábbat valaki, akkor meg még többet is keres rajta.
Marketing.
-
sbazsi
veterán
Mi a különbség a korábban linkelt tablet, és ez a tablet között

A korábbi 35 usd-vel drágább.

Az eladó ugyanaz. -
3psilon
aktív tag
Ez nagyon baba cucc, igaz eggyel drágább is a már említett Apad-nál!

-
bnss
veterán
upszilon 1 napos kitiltásban részesült, remélhetőleg ezalatt elgondolkozik azon, hogy milyen stílusban fórumozzon ezentúl.
-
sbazsi
veterán
válasz
balpeter04
üzenetére
Hülyeséget írsz, majd belemagyarázod, hogy én értettem félre.

Arra a kérdésre, hogy a mondat melyik része utal arra, hogy hackelni kell, nem kaptam választ. Miért
De cserébe megtudtam, hogy Magyarországon 10 135 000 fő tudja azt, hogy a Zenithink ZT-180-ra csak hackelés árán érhető el a Market.
Akkor ezek szerint Ázsáiában vagy Afrikában, esetleg a Marson élek, mert ismerőseim egy része sem azt nem tudja mi fán terem az Android, sem azt, hogy mi az a Zenithink.A windows-os példa jó. Ha vennél egy gépet, és vásárlás előtt azt olvasod róla egy logoutos cikkben, hogy van rajta windows. Az hogy a logoutos cikk írója felrakott rá valami lopott windowst, az nem egyenértékű azzal, hogy jár hozzá a windows liszensz.
Egyébként kérdésedre válaszolva, igen. Minden gépünkön hivatalos Windows van. Windows update-tel. Anélkül nem veszek gépet. Ennyi.
-
nyogo83
senior tag
válasz
balpeter04
üzenetére
" Szerintem a fórumozásnak ez a lényege, hogy segítsük egymást nem pedig az, hogy minden kis elíráson (olykor az olvasó által félreértett egyszerű mondatokon) rögtön pattogni kezdünk!"

Sajnos a LÉNYEGE az lenne, de az utóbbi időben azt veszem észre hogy nagyon sok topik ilyen idiota vitákba torkollik. Mind1. Van aki azért fórumozik mert szeret segiteni ill. segitséget kér, van aki pedig élvezi hogy bármibe beleköthet

-
balpeter04
aktív tag
Gratulálok!

Ha bárkinek van ilyen tabletje Magyarországon, és szeretne rá Market-et, akkor szépen megfogja a kis billentyűzetét és felpötyög ennyit, hogy:
"Légyszi küldj egy PÜ-t, hogy hogyan kell Market-et telepíteni."
Szerintem a fórumozásnak ez a lényege, hogy segítsük egymást nem pedig az, hogy minden kis elíráson (olykor az olvasó által félreértett egyszerű mondatokon) rögtön pattogni kezdünk!
Mellesleg, bocsánat az indiszkrét kérdésért, de neked a te általad vásárolt op.rendszer fut a gépeden? Van Windows Update-ed? -
Peat;)
veterán
A cortex A8 a witsben elvileg már 800mhz az android 2.2 óta. Le volt fojtva a proci a felhasználók szerint. Szóval úgy kell nézni a videokat, hogy valóban egy erősebb processzor dolgozik a gépben, ahhoz képest valóban nem olyan gyors. Érdemes megvárni az android 3-at szerintem, addigra hátha elterjed valami bevált hardware alap.
-
sbazsi
veterán
válasz
upszilon
üzenetére
huhh. ezt most jól megaszontad. ebben már benne van a 80 éves Gizi neni, aki még sosem használt számítógépet, meg a fél éves újszülött is, aki bár beszélni még nem tud, de ezt már tudja. esetleg a hazánkba települt kínai koloniara gondolsz? szülei, nagyszüleid is tisztában vannak ezzel?
egyébként Te hol élsz???? -
sbazsi
veterán
válasz
upszilon
üzenetére
miért szerinted hány ember van ezzel tisztában?! És aki idetéved a weboldalra, mert teszem azt ebay-en látta, beírta a google-ba, és ezt dobta találatnak, majd azt olvassa, hogy van rá market, és amikor megérkezik a hőn áhított kütyüje, az nem fog anyázni, hogy itt hülyeséget írtak?!

-
sbazsi
veterán
válasz
balpeter04
üzenetére
nevezzük inkább fogalmazási hibának.
A Zenithink ZT-180-on van elérhető Market hozzáférés, így szinte korlátlan mennyiségű alkalmazáshoz férhetünk hozzá.
A mondat melyik része utal arra, hogy hackelni kell
Ha veszed a fáradtságot és meghackeled az Androidot, akkor lesz Market hozzáférésed.
Mondj egy wifis/netre csatlakoztatható androidos kütyüt, amit internetezésre/filmnézésre (és sok más egyébre) fejlesztettek ki, és nem így van. -
balpeter04
aktív tag
Fogalmazási/értelmezési hibák.
Ha veszed a fáradtságot és meghackeled az Androidot, akkor lesz Market hozzáférésed.
Engem nem nagyon izgat, hogy a Google nem engedélyezte ezt, amíg az otthoni PC-k 40-50%-a án hamisított op.rendszer fut, szerintem egy Android Market bőven belefér! -
sbazsi
veterán
apropó, a cikk hibádzik, vagy a hirdetés

Idézet a cikkből:
A Zenithink ZT-180-on van elérhető Market hozzáférés, így szinte korlátlan mennyiségű alkalmazáshoz férhetünk hozzá.Idézet a hírdetésből:
Amit csak nálam kapsz: Android Market hozzáférésMegjegyzem a házilag hekkelt market hozzáférést személy szerint nem tekintem "eléhető Market hozzáférésnek"

-
Janoo_07
aktív tag
válasz
balpeter04
üzenetére
Akkor én hibáztam és néztem el bocsi

-
philoxenia
MODERÁTOR
e-book lapozás sebességét nézted? Milyen formátummal, ha igen, melyik olvasóprogrammal? Galaxy -S-en amit láttam, a gyári programmal a demo könyveket kis túlzással olyan lassan lapozta, hogy közben el lehetett volna olvasni....
A WinMo és a Symbian többszörös sebességgel lapoz régi és olcsó készülékeken /6120c; Asus 626/ -
Sok pozitív feedback nem számít, attól még rengeteg a szélhámos az ebayen.
Sokszor -ha rájössza hogy átvágtak - csak akkor adja vissza a pénzed, ha nem adsz negatív feedbacket vagy ha visszavonod.
Pl a gyanúsan olcsó 16 GB-s MicroSD mnd hibás, de a tapasztalataln vásárló 80%-a észre sem veszi, mivel a készülék is 16GB-snek látja, valójában buherált 1-2 gigás.
És a mit rá írsz az mind hibás.
Szerencsére a palypal a kulcskérdés, azzal nem mernek szívózni, mivel akkor nem tudják folytatni a csalást. Az elindított paypal panasz után visszaadják a pénzed -
sbazsi
veterán
Én láttam már 2 nap alatt közel 700 eladást a 29.99 usd árú(ez az akkori piaci ár fele volt) érintős dual simes készülékből, és volt aki egyszerre 20 db-ot vett.
még mindig vannak, akik hisznek a tündérmesékben?!azt mondtam, hogy ésszel kell vásárolni. én ilyenkor tuti, hogy kivárok egy kis időt. vagy kiderül, hogy csaló, vagy a piaci árak is lemennek. azt nehezen tudom elképzelni, hogy valaki a piaci ár feléért tartósan tudna bármit is adni.
tud valaki harmadik lehetőséget
-
-
upszilon
őstag
válasz
balpeter04
üzenetére
"Ha meg Hong Kong-ból rendeled meg, és esetleg megvámolják ugyan itt vagy!
Nem értem, hogy min akadékoskodik mindenki!"Sőt! Az egyhónapos használat ilyenkor egy biztosíték is ara, hogy valóban jó a termék. Ez egy garancia nélküli árucikknél elég nagy előny tud lenni szerintem. Szóval jó a megcélzott ár. Kicsit alkudnak majd, de elmegy az mint a szél.

-
z0d1AK
nagyúr
válasz
balpeter04
üzenetére
Igen, eladtam, mert akkor nem volt rá szükségem. De nem 30-ért adtam el, megspékelve haszonnal, hanem nullásan.
Market-et feldobni rá nem nagy dolog, aki foglalkozik vele, megcsinálja, de ha nincs, az sem nagy halál, torrentről letöltöm az app-ot, és feltolom a gépre. Egyik sem jogtiszta, szóval mindegy.
Egy darab esetén meg nem nagyon vámolnak, mert alapból gift-ként, 10-30$-os értékkel adják fel a kínaiak.Egyébként ha megnézed, én egy rossz, vagy éppen jó szót nem írtam az általad szabott árról.
-
balpeter04
aktív tag
z0d1AK neked nincs ilyened, úgyhogy nem is tudsz róla véleményt mondani. Azért adom el, mert mást szeretnék venni. A terméknek semmi baja, imádom, szeretem és még mindig használom.
Amint látod, a hirdetésembe azt is odaírtam, hogy az ár ALKUKÉPES! Vagyis, ha valaki leutazik eddig annak adok engedményt is, másrészt nem hinném hogy Mariska néni unokája csak úgy ADB-n keresztül egy Android Makret hack-et játékból megcsinál.
Te is árulod/eladtad az EKEN M001-edet nem? Ezek után nincs miről beszélnünk!
Csak nézd meg a Vaterás árakat, így is 5000 Ft-ért kevesebbért árulom, és még többet is adok.
Ha meg Hong Kong-ból rendeled meg, és esetleg megvámolják ugyan itt vagy!
Nem értem, hogy min akadékoskodik mindenki!
-
kaller1
veterán
ebay 1000+ pozitív feedback mennyire kockázatos?
Attól függ, milyen tételekből jött össze az értékelése. Ha ilyen 1-2 usd az átlag, és pár hónapon belül szedte össze, aztán hirtelen nagy értékű dolgokat kezd árulni, benne van a kockázat a dologban, mivel ez egy közkedvelt csalási forma az ebayen.
-
upszilon
őstag
Azért ott van ám a Vaterának is százaléka, meg egy időben szó volt róla, hogy az APEH vizsgálódik, és jól megbünteti az adózni elfelejtőket. Merthogy a Vatera kiadja az adatokat. Aztán nem tudom hol tart a büntetőhadjárat, de ha még le is adózik a hasznból, akkor biztosan nem keres vele valami jól. Ez itt kérem Magyarország Itt minden lehetséges......
-
sbazsi
veterán
erről van szó. az ebay megvédi a vevőit.
most már ha látok valami érdekeset a vaterán, megnézem az ebay-en is, mert nagyon sok az ilyen nyerészkedő, aki kétszeres áron árulja a portékát, ráadásul még készletet sem tart fent.
Tehát leütik a vaterán, és csak akkor rendeli meg az ebay-en, ha megkapta a pénzt.
de amig balek lesz, addig ezek megélnek.
a sok tégláról azért a vevő is tehet, mert én pl 10eft felett nem nagyon utalnék előre, és azt is csak megbízható, mondjuk 100 feletti eladónak.
Ja, és 50ezres iphone4g-nek bedőlni ismét human error...vaterán már jártam úgy, hogy miután leütöttem valamit, és az eladó visszakozott, hogy ő nem 5 termékre adta azt az árat, hanem csak 1-re értette, pedig a leírás alapján egyértelmű volt, a vatera keményen kiállt értem: tegyek polgári feljelentést.
de ez magyarország, lásd ppo...szóval mostanság már nagyon körül kell nézni, hogy mit, hol vesz az ember, a jelek szerint már az olcsónak látszó használt cuccnál is lehet hogy van olcsóbb, újonnan.
sok esetben láttam már olyat, hogy az itthoni ár mondjuk a bécsi ár + áfa + némi árrésért árulták az itthoni boltokban - valamelyik árösszehasonlító oldal legolcsóbb terméke, tehát nem a legdrágábbról van szó
-
upszilon
őstag
Nézd, ha 42-44-be került neki és kockáztatta, hogy féltéglát kap becsomagolva, meg kockáztatta, hogy vámolják, ÁFA-zzák, akkor mindezek kockázata nélkül valóban életszerűen számolhat rá az árucikkre. nem szabad elfelejteni viszont azt sem, hogy ez így már egy használt termék, amit meg a besz.-árnál olcsóbban szokás adni. Mindent egybevetve, kb 45-ért ezt úgy el fogja adni mint a sicc. De úgysem fogjuk megtudni, mert nem valószínű, hogy beszámol majd az eladásról.
Az én álláspontom az, hogy nekem kell egy ilyen, de visszafogom magam, mert jó lenne a flash-lejátszás és jó lenne a GPS is még bónusznak. Ha majd ez is meglesz, és kellően olcsó is maradt, akkor hajrá, megrendelem én is annak minden kockázatával együtt.

-
devast
addikt
válasz
balpeter04
üzenetére
Ne ködösítsünk már ennyit... ARM11 a processzorcsalád neve, és ARMv6 az architektúra neve. Mint páran említették a flash-hez ARMv7 architektúrájú processzor kell, mint pl a cortex-a8 vagy a9.
-
Hát ez egy kicsit tényleg furcsa.
Ha tényleg annyira imádod, hogy minden nap használod, akkor miért adod el...
Bár ezt egy kicsit többért adod és veszel egy ugyan ilyet kevesebbért... -
Janoo_07
aktív tag
Olvasgattam a készülékről és hát egész bejövős a kicsike főleg ilyen áron, de valahogy még nem bízok meg ezekben az előreutalós dolgokban
Ha valaki netán mégis rendelne párat így pk mentesen, akkor egyet szivesen átvennék kis plusszal megtoldva 
Persze nem ilyen kis plusszal ahogy a srác árulja

-
z0d1AK
nagyúr
Annyira még sem lehet nagyszerű ez a tablet, ha már fent van az aprók közt.
Az ára meg, hát, ööö, izé, nah, inkább semmi....
-
kaller1
veterán
Az év végére fog beütni az igazi tablet dömping, addig érdemes még várni.

-
hejesírásó
senior tag
gari van?

-
upszilon
őstag
Hát nem tudom... Szerintem nem a cég szűnt meg, hanem az a forrása az eladónak. Szerintem ez talán még jobb ajánlat is mint a régi volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy akár egy könyv? Azt is tartani kell, ha olvasok. Hmm jó lenne egy ilyet élőben taperolni 1-2 napig.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az életben nem juott volna eszembe. Nem semmi világban élünk. 

Ha valaki netán mégis rendelne párat így pk mentesen, akkor egyet szivesen átvennék kis plusszal megtoldva