Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldmobil
aktív tag
Egyebkent az Asus U1-et nezted?
Néztem, pofás, csak az is feleslegesen nagy meg komplikált, de legalább nem kell neki külső táp. De lehet, hogy ha nem lesz elég jó a SB Play, akkor az Audigy-t becserélem egy ilyenre. Meg igazából be akarom építeni a hangkártyát is a dobozba, egy ilyen 9000 Ft-os új cuccot meg nem lenne szívem egyből szétbontani... -
Oldmobil
aktív tag
Köszi mindenkinek a biztatást, amint elkészül a szerkezet, jövök a 2. résszel!
dabadab!
Gyárilag volt rajta egy vékony öntapadós ragasztó, hasonló, mint a kétoldalasok. Elvileg ezekre hővezető ragasztót raknak, aztán hogy a valójában jobban vezeti-e a hőt, nem tudom. Van még pár fölösleges, ha érdekel írj PÜ-t!Köszönöm a választ, valóban WiFi távirányítású. Kipróbálom a Yatse-t, pofásnak tűnik, pont úgyis gondban vagyok, mert a régi iOS-es távirányító appom csak az XBMC régi HTTP-API-ját ismeri csak. Az az app ami meg ismerné az új verziók JSON-RPC-jét, az nem fut már el az 2. gen iPod-on. A Raspberryre meg ahogy láttam nincs XBMC 11, bár lehetne fordítani, de még nem volt lelkierőm nekiállni, sajna nem vagyok ilyesmiben expert. Szóval lehet, hogy távirányító eszközt is cserélek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Óvodások homokozója
- VGA kibeszélő offtopik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Ulefone Armor 33 Pro
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest