Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Egyébként én Windowson használok/használtam Internet Security-t, meg Antispyware-t. Azon túl hogy ezek az alkalmazások sem két fillérek (bár én többnyire hozzájutottam ingyen az egy éves licenszhez promóció keretében), még meg sem védtek. Az miért van hogy a legváratlanabb helyről kerülnek elő a trójaiak? A múltkor három trójait vett észre a McAfee a játékok mappájából, persze crackkok voltak, amit sem az Avira, sem az A-Squared, sem az AVG nem vett észre? Fel is töltöttem a Virustotalra ezeket a crackokat és a vírusirtók fele kártevőként azonosította, csak én egészen addig pont olyan vírusirtókat használtam ami nem vette észre. Még most sem vagyok meggyőződve arról, hogy tiszta a Windows particióm, pl. bankolni nem mernék róla. Persze tudom, eredeti játékokat kell használni és akkor nincs ilyen probléma. Na ja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 128/8GB Blue
- Apple Watch Ultra 2 2023, GPS + Cellular , Titanium 49mm , 3ÉV Garancia
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB 3ÉV garancia
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest