Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Én mindig vágytam egy olyan LXDE grafikus környeztre, amit windwos alól lehet telepíteni. Mivel az Ubuntu LXDE-s változatának, a Lubuntu-nak nincs wubi-s telepítője, úgy csináltam hogy először a wubival feltelepítettem a sima Ubuntut, majd arra telepítettem az LXDE környezetet:
sudo apt-get install lubuntu-desktop
Majd töröltem a Gnome-t:
sudo apt-get remove ubuntu-desktop
Alapértelmezetté tettem a menüből az LXDE-t és így van egy wubi-s Lubuntum. Többek között azért akartam ezt a felületet, mert ahogy utána olvastam ennek van a legkevesebb rendszerigénye és a leggyorsabb. Mindig irigykedtem azokra akik megvásárolták a Xandros Presto Linuxot, ami szintén windows alól telepíthető és szintén az LXDE felületet használja, de én úgy vagyok vele hogy most miért fizessek egy linuxért ha megkapom ugyanazt, vagy közel ugyanazt ingyen. A 10.04-es Ubuntut alakítottam át azért, mert a 10.10-es Lubuntu még béta.
Mi a benyomásom róla? Rohadt gyors! Ezzel az egy szóval lehet a legjobban kifejezni ezt az oprendszert. És ráadásul nekem nagyon tetszik az LXDE grafikus felület.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Jövedelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- Apple Watch Ultra - garis 2026.01.17-ig
- Szép állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest