- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Én mindig vágytam egy olyan LXDE grafikus környeztre, amit windwos alól lehet telepíteni. Mivel az Ubuntu LXDE-s változatának, a Lubuntu-nak nincs wubi-s telepítője, úgy csináltam hogy először a wubival feltelepítettem a sima Ubuntut, majd arra telepítettem az LXDE környezetet:
sudo apt-get install lubuntu-desktop
Majd töröltem a Gnome-t:
sudo apt-get remove ubuntu-desktop
Alapértelmezetté tettem a menüből az LXDE-t és így van egy wubi-s Lubuntum. Többek között azért akartam ezt a felületet, mert ahogy utána olvastam ennek van a legkevesebb rendszerigénye és a leggyorsabb. Mindig irigykedtem azokra akik megvásárolták a Xandros Presto Linuxot, ami szintén windows alól telepíthető és szintén az LXDE felületet használja, de én úgy vagyok vele hogy most miért fizessek egy linuxért ha megkapom ugyanazt, vagy közel ugyanazt ingyen. A 10.04-es Ubuntut alakítottam át azért, mert a 10.10-es Lubuntu még béta.
Mi a benyomásom róla? Rohadt gyors! Ezzel az egy szóval lehet a legjobban kifejezni ezt az oprendszert. És ráadásul nekem nagyon tetszik az LXDE grafikus felület.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Steam topic
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- i7-13700k
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest