Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Én mindig vágytam egy olyan LXDE grafikus környeztre, amit windwos alól lehet telepíteni. Mivel az Ubuntu LXDE-s változatának, a Lubuntu-nak nincs wubi-s telepítője, úgy csináltam hogy először a wubival feltelepítettem a sima Ubuntut, majd arra telepítettem az LXDE környezetet:
sudo apt-get install lubuntu-desktop
Majd töröltem a Gnome-t:
sudo apt-get remove ubuntu-desktop
Alapértelmezetté tettem a menüből az LXDE-t és így van egy wubi-s Lubuntum. Többek között azért akartam ezt a felületet, mert ahogy utána olvastam ennek van a legkevesebb rendszerigénye és a leggyorsabb. Mindig irigykedtem azokra akik megvásárolták a Xandros Presto Linuxot, ami szintén windows alól telepíthető és szintén az LXDE felületet használja, de én úgy vagyok vele hogy most miért fizessek egy linuxért ha megkapom ugyanazt, vagy közel ugyanazt ingyen. A 10.04-es Ubuntut alakítottam át azért, mert a 10.10-es Lubuntu még béta.
Mi a benyomásom róla? Rohadt gyors! Ezzel az egy szóval lehet a legjobban kifejezni ezt az oprendszert. És ráadásul nekem nagyon tetszik az LXDE grafikus felület.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest