- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Történt egy ki baleset. Megnyitottam windows alatt egy húzós oldalt, azóta furcsa dolgokat művelt a gépem. Lefuttatva az A-Squared Free-t, talált egy trójait. A következő nap meg az F-Secure valós idejű védelme blokkolt egy kártevőt úgy hogy közben semmit sem nyitottam meg. Ezen elgondolkodtam, mondom odáig rendben hogy egy kártevőt leírt az A-Squared, de honnan jött ez a másik kártevő mikor semmit nem nyitottam meg? Valszeg van egy másik trójai is a gépen. Újra lefuttatva az A-Squaredet, már további 3 trojan downloadert talált a gépen. Hú, mondom, ennek újratelepítés lesz a vége. Honnan tudjam hogy az A-Squared, vagy esetleg bármi más vírusirtó megtalálja-e az összes szemetet? Mindez egy apró figyelmetlenség miatt, olyan oldalt nyitottam meg sandbox nélkül amit nem kellett volna, borzasztó. Így újratelepítettem a windowst, most azon agyalok hogy hogyan tudnám visszavarázsolni a grubot anélkül hogy az Ubuntut újra kelljen telepíteni.
Szóval ennyit a windows rendszerek biztonságáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Spórolós topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest