Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zed01

őstag

válasz 78zolika #194 üzenetére

KB 5 napja használom a Ubuntut Véleményem Eddig + Gyorsabb a gép

Örülök hogy gyorsabb a géped.

Tetszenek a sok programok amit nem kell keresgetni a netten meg hát ingyenesek A témák nagyon jók

Szerintem sincs párja az Ubis szoftverközpontnak, csak kijelölöd mi kell és magától letölti és telepíti. :DD És sok külső tárolót engedélyezhetsz egyrészt az Ubuntu Tweakban, másrészt ha visszaolvasod a blogomat találsz leírást. A külső tárolók alkalmazásával egyrészt mindig a legújabb verziót használhatod az alkalmazásokból, másrészt még tovább növelheted a választékot.

Valaki írja már meg hogy mi a hátránya a Linuxnak

Ha te nem vettél észre komolyabb hátrányt akkor valószínűleg számodra nincsenek. Én elsősorban a jobb és újabb játékok hiányát említeném meg mint hátrányt.

meg kicsit nehéz megszokni a Windows után ( 9 éve használom a Win )

Minden kezdet nehéz, de meg lehet szokni. Én már félálomban is megtalálom ami kell. Sokszor ott keresek már megszokásból is egy alkalmazást windowson is, ahol linuxon van.

Mér nem csinálnak ennek nagyon kampányt hogy minél többen kipróbálják

Mert szvsz a reklám pénzbe kerül és mivel az Ubuntu ingyenes így reklámra sincs annyi pénz, mint a Windows esetében.

De nehéz dönteni az ember melyiket használja inkán

Azt használhatod, amelyik jobban kézre áll, amelyik jobban tetszik. Szabad a választás. De használhatod párhuzamosan a kettőt, elfér a számítógépen mindkét operációs rendszer.

Új hozzászólás Aktív témák