Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Kinek a pap, kinek a papné. Én már láttam olyan Ubuntut, hogy először azt hittem MacOs X fut. Komolyan. Kérdeztem is hogyan sikerült normál PC-re Macintosh oprendszert telepíteni? Akkor csodálkoztam el, amikor láttam hogy tulajdonképp ez egy GNU/Linux. Szóval ennyire testre szabható. De van olyan Gnome felület, ami teljesen Windows 7 kinézetet ad az Ubuntunak, a start menü, az ikonok, a rendszerhangok, mind mind Windows 7.
Persze aki Windowshoz van szokva, azt ez nem hatja meg.
Persze sokan vannak olyanok akik egyszerűen félnek az Ubuntutól, azt írja az egyik topicban hogy a linuxhoz diploma kell. Szegény nem is sejti hogy például az Ubuntu szoftvertelepítéseit látva a Windows csak megbújhat a sarokban és csendben zokoghat. Hol van még egy olyan operációs rendszer, ahol megnyitom a szoftverközpontot és válogathatok a sok ezer alkalmazás közül, amiket csak kijelölök és magától letölti és telepíti? Én személy szerint hálás vagyok a Canonicalnak (az Ubuntu fejlesztő cége), hogy karban tartja ezt az óriási szoftverparkot és pénzt nem kímélve (gondolom a szerverek fenntartása pénzbe kerül) ingyen elérhetővé teszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Eredeti játékok OFF topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo LOQ 15 gamer notebook: árverseny a középkategóriában
- Parfüm topik
- Autós topik
- NBA és kosárlabda topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ZOTAC GAMING Solid OC White Edition RTX 5080 Új, számlás, 5 év garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest