- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdraco
őstag
Egy olcsóbb 760G-s AM3 lap +Athlon II x2 vagy AMD Sempron 145 ha szerencse van akkor unlockolható.
Ezzel nem jobban jár? Időt álló platform, olcsóbb a ddr3 ram, később mehet bele jobb proci stb ha kell. Persze nem tudom mennyi a keret. -
-
Zohan
senior tag
amugy egy ilyen kaliberű gép mire használható ma még?
-
Zaja2
senior tag
Ahhoz,hogy haladjak,pénz kell.
Amíg nem érek vissza ciprusra,muszáj vagyok alkalmi munkákból eltartanom magam.Most momentán b.nőmtől kérek kölcsön erre a konfigra,aztán nekiadom az öcsémnek.
6 éves,neki még nem nagyon számít,csak játszhasson.Egy szó,mint száz,haladnék Én is,de a szekér sem gurul magától leejtő nélkül.
-
moha21
veterán
válasz
Mr.Csizmás #22 üzenetére
Ja én is ottan körül váltottam PCI-E-re, pedig nagyon nem akartam.
-
Mr.Csizmás
titán
először azt hittem, hogy valami 2007-es topicot uppoltak
-
Zaja2
senior tag
-
yohnsee
tag
Táp: nem néztem, hogy szabvány vagy sem.
Tápcsatlakozó: igen, szabvány BTX/ATX
IDE/SATA: szabvány
Tápból szabvány molex/sata tápcsatik jönnek (meg az a kicsi a flopinak)
Házhűtés: 8cm venti tehető rá
HDD/ODD slot: szabvány, rögzíthető csavarokkal, vagy a saját gyorsrögzítő füleivel
Fentebb írtam, hogy a procihűtőt nem vettem le, most persze egyedi, a házhoz készült gyári van benne, de az alaplap manual-ban azt olvastam, hogy szabvány 775 lukkiosztás van a hűtőnek, így már csak a gépház magassága szab határt annak, hogy mit raksz rá.Természetesen nem veszem üzletrontásnak, sőt, az a jó, ha minél többen ötletelnek, mert előjöhet olyan dolog, amire akár még a vevő sem gondolt, hogy probléma lehet. Cserébe elvárom viszont, hogy Te se vedd rossz néven. Én is segítő szándékkal írok.
-
Zaja2
senior tag
Nyugi,nem kell szívni egymás vérét!
Nagy feltaláló vagyok,tudom moddingolni akármikor.
Nem megy ez szépség/teljesítményversenyre.
Csak hogy hozza a a mostaniakhoz képest kicsivel a formát.Ennyire van szükségem,nem többre.
-
DeFranco
nagyúr
Szabvány táp?
Szabvány tápcsatlakozó?
Szabvány felszültségkiosztás az alaplap felé?
Szabvány IDE / SATA kábel?
Szabvány IDE / SATA alaplapi csatlakozó?
Szabvány házhűtés?
Szabvány HDD/ODD slot?
Legalább egy szabvány processzorhűtő beépíthető, vagy a saját bordáját és ki-tudja-milyen ventillátorát kell használni?Így elsőre csak ez a pár az-első-hibánál-dobhatod-is-ki kirtérium jutott eszembe. Ezeket teljesíti? Bocs, nem akarom rontani az üzletedet, de ugye nem baj, ha pár eshetőségre felhívom a kolléga figyelmét?
-
yohnsee
tag
Egybegép? Az lehet, hogy az alaplap kialakítása egyedi, a házhoz tervezték (vagy a házat a laphoz). DE! ugyanúgy cserélhető rajta a proci, a ram, a hdd, az odd mint bármelyiken. Igaz, azzal meg kell békélni, hogy csak 1db 3,5" és 1db 5,25" hely van benne. Ennyi pénzért szerintem nem drága, lehet, hogy valakinek pont erre van szüksége.
-
DeFranco
nagyúr
Mennyi pénzed van a projektre? Ez így szerintem elég vérszegény és csak szívni fogsz vele, inkább AMD vonalon kellene elindulni. Venni egy AM3-as foglalatú asrock lapot akár használtan, abba bele valami low proci, és ott van lehetőséged később nagyobbra cserélni. Elég széles lesz a választék. Nem azért, mert AMD fan volnék, csak itt szélesebbek a lehetőségek, ha lépésenként szeretnél bővíteni.
Memóriából elég lehet elsőre a 2GB ha a többi komponens miatt nem lenne többre szükség, de akkor az egyben legyen, hogy lehessen még tenni másikat bele. Itt DDR3-ban kellene gondolkodni. Olcsó,és ha felfelé váltasz később, nincs vele szívás.
szerk: ja, hogy egybegép?
még inkább felejtős. Egy valami besz*rik rajta, és onnantól konstans szívsz.
-
Zaja2
senior tag
válasz
Winner_hun #7 üzenetére
Nagyon meggyőző voltál,kedves fórumtárs!Köszönöm a meggyőző szavaidat!
-
Winner_hun
félisten
-
Zaja2
senior tag
Uraim,majd meglátjuk mi lesz a helyzet.
Lesz bele úgy is még egy HT!-es 3000-esem ha másként nem alakul,és úgy megalkudunk még az eladó - kollégával az árban.Köszönöm az infókat addig is!
-
yohnsee
tag
válasz
telescreener #1 üzenetére
Helló!
Csak beleszólok, mert érdekem fűződik a dologhoz (tőlem venné meg a fent írt konfigot)
Igaz, nem vettem le a processzorról a hűtőt, de azt tudom, hogy 775-ös foglalatban van. Azt is tudom, hogy a windows 2 magot lát. Bekapcsolásnál a POST-nál is dual core-ként van írva, de most elbizonytalanítottál, és meg kell nézzem este megint, hogy biztos jól emlékszem-e. Nem az intel mérnökeivel vitatkozom, és nem is Veled, de hogy mindenben 100%-ig biztosak legyünk, este dobok ide egy screenshotot. -
Recon666
Közösségépítő
Ez a konfig, hasonló a leírthoz, csak már benne van ugyan az a VGA erősebb procival és 4GB rammal.
-
telescreener
tag
Szia az a helyzet, hogy a 915 chipset nem kezeli a 2 magos procikat, amit linkeltél ott is le van írva, hogy max 3.4 ghz p4 megy bele, úgyh azt ne vedd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem kell gigantikus - prix - prax egymilliárd forintos gépre gondolni.Az előző témában megvitattuk,hogy PCIeX ami már...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest