Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
üzenetére
Azért ez elég érdekes dolog. A Crysis nekem is megvan eredetiben, én is előrendeltem anno.
Bár ha jólértem ez csak a Warhead-től érvényes.A legnagyobb gond ezzel a szabállyal az, hogy a tisztességes vásárlót is - igaz elég extrém esetben, de - rákényszeríti a warez használatára.
Abban egyetértek, hogy én se omlasztottam össze (így) egyik rendszeremet se ennyiszer az elmúlt 10 évben, mint ahogy az író kollega pár év alatt
, de ettől függetlenül ez egy lehetséges következmény / lehetőség, amit a szabály kitaláláskakor figyelembe kellett volna venni.Mind1, a gond megtörtént, megtörténhet újra, (még) hozzánemértő(bb) júzerek esetében akár sokkal többször előfordulhat. Sőt, az idő előrehaladtával az esélye is megnő az ilyesfajta problémáknak.
A lényeg a lényeg, a játékos ~ 2 év és sok baklövés után odáig jutott, hogy csak a warez verzió segítségével tudja játszani azt a játékot, amiért esetleg kiadott 12-16 ezer forintot.
Ezen a ponton viszont már akaratlanul is felvetődik az emberben, hogy akkor mi értelme tízenezreket kiadni egy játékért, amikor "héj hát most is a warezzel játszok, amiért fizetni se kellett volna".Ilyenkor érzem tényleg igaznak azt a ma már közhelynek minősülő megfogalmazást miszerint az eredeti megvásárolt játék nem hogy több előnyt adna a vásárlónak a warezzal szemben, hanem pont ellenkezőleg, még meg is nehezíti a dolgát!
Az ilyen és hasonló esetek számomra akaratlanul is azt a mondanivalót hordozzák, hogy héj inkább töltsd le a warez verziót, azzal nem lesz semmi gubanc X év múlva se, és még fizetni se kell érte.
Szóval az ilyen megoldásokkal inkább elveszik az ember kedvét a vásárlástól, nemhogy elősegítenék vagy akármilyen előnyöket nyújtanának.- persze azért azt meg kell jegyezni és el kell ismerni, hogy ennyiszer összeomlasztani egy rendszert külön kategória, erre biztos nem számítottak a szabály kigondolásakor.
-
zack
nagyúr
válasz
üzenetére
"Igazából azt sem értem miért kell mindent össze vissza telepítgetni..."
Bár nem nekem címezted...
Azért kell, mert ha van egy játék ami állandóan a gépeden van a rendszer meghajtón, és kifogsz egy olyan periódust, főleg Vista korszakban hogy instabil lesz az OP rendszer és úgy omlik össze hogy csak az új telepítés segít, sokat nem tudsz tenni.
Persze volt ebbe Norton Ghost rendszer visszaállítás is, és közbe jutott eszembe hogy b@ssza meg, nem szedtem le.
Thome írására válaszolva nem követtem a Spore-t, azt se tudom milyen műfajú játék. Erről ennyit.
-
Thome
veterán
válasz
üzenetére
Egy hibás telepítés után újratelepítés, vagy bármi kavarc van. Volt már rá példa, hogy egymás után 3x újratettem a Starcraft II-t, mert valami baj mindig lett vele. Ez már user fail, speciel.
És ha valaki épp nem játszott a Spore-val, vagy nem tudott erről a "védelemről"? Ha valamiről nem tudunk, és eddig sem volt benne ilyen, akkor nem kérdezünk rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- 3D nyomtatás
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de ettől függetlenül ez egy lehetséges következmény / lehetőség, amit a szabály kitaláláskakor figyelembe kellett volna venni.