Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Aki soha nem néz rá az oldalra, nem veszít semmit, aki nem kerül fel, az nem süllyedt még le (teljesen).
A társadalmunk alatt nem néztem a határokat, globálisan látom a szélsőségeket, gondokat, amiben benne van bő 6,5 milliárd ember.
Nem reklám, szimplán rossz napom van, ilyenkor szeretem elővenni a filozófiai gondolataimat, melyhez azért jól példáloz az oldal.
Nem mellesleg, az elmúlt 1 hónapban szerintem ugyan nagyot esett az oldal színvonala (?), ha volt bármikor is ilyen neki.A debreceni topicban is volt olyan olyan résztvevő, aki büszkén vállalta, hogy ott van, és van olyan ismerősöm is (sajnos).
A rotten-en szereplőknek leginkább már mindegy volt, de itt élő emberek vannak, ezért is durva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest