Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Aki soha nem néz rá az oldalra, nem veszít semmit, aki nem kerül fel, az nem süllyedt még le (teljesen).
A társadalmunk alatt nem néztem a határokat, globálisan látom a szélsőségeket, gondokat, amiben benne van bő 6,5 milliárd ember.
Nem reklám, szimplán rossz napom van, ilyenkor szeretem elővenni a filozófiai gondolataimat, melyhez azért jól példáloz az oldal.
Nem mellesleg, az elmúlt 1 hónapban szerintem ugyan nagyot esett az oldal színvonala (?), ha volt bármikor is ilyen neki.A debreceni topicban is volt olyan olyan résztvevő, aki büszkén vállalta, hogy ott van, és van olyan ismerősöm is (sajnos).
A rotten-en szereplőknek leginkább már mindegy volt, de itt élő emberek vannak, ezért is durva...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest