- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"nem kell a userek problémáit se megoldania.": ezt sajnos nem úsztam meg.
"Azon kívül, hogy ugyanazt a fél mondatot hajtogatod, hogy lyukas a phpmyadmin, ezzel nem jutunk előrébb": a probléma az, hogy lyukas a phpmyadmin. Nem hajtogathatom, hogy nem jó a video driver vagy hogy hülye a kormány, amikor a cikk témájához tartozó kérdéskörben az a probléma, hogy lyukas a phpmyadmin. És igen, aki nem telepíti fel, ennek következtében nem gyakják szét a szerverét aznap, az előrébb van, meg mi is előrébb vagyunk, mert nem kell sokadjára elmagyarázni, hogy miként takarítsa le a szerveréről a bekapott kártevőt az áldozat.
Ha pedig ez a probléma, ezt kell megoldani. Az évek során felgyűlt tapasztalat pedig azt mutatja, hogy erre a megoldás az, hogy nem telepítik fel. Tetszik nemtetszik, egy csomó hatóanyag is van, aminek éppen kiváló hatásai lennének egy betegségre, csak közben mellékhatásként halálosak is, akkor a használatát megtiltják. Akár van helyettesítője, akár nincs. Nem azon agyalnak, hogy aki bejelentette, hogy a hatóanyag halálos, azt győzködjék fals érvekkel, hanem betiltják. És a betiltást nem akadályozza, ha éppen prompt nincs helyette másik hatóanyag.
A probléma az, hogy a phpmyadmin lyukas. Ennek hirdetése nem a probléma előli megfutamodás, ez csak ócska szobapszichológusi duma. Ez a probléma korrekt felvetése, az pedig, hogy ne rakd fel, a probléma korrekt megoldása. Minden egyéb elképzelés csak rossz duma erőltetése.
Az meg egy másik vita tárgya kellene, hogy legyen, hogy miért mysql. De mivel a mysql telepítésével nem szúrod hasba magad azonnal, így ezt a részét nem feszegettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- sh4d0w: Én és a számítógép
- NBA és kosárlabda topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest