Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
[link] Itt egy összehasonlítás. Lényegében az SE-ben sokkal erősebb a SOC(processzor+grafikus gyorsító) és talán a kamera is jobb képeket produkál. Szeretem a HTC-t, de páromnak én az SE-t venném mindenképpen. Egyedül ez a bejegyzés ami eltántorított engem is. Valószínűsítem, hogy lesz rá hamarosan szervizes megoldás.
-
Orsilány
csendes tag
Sziasztok,
Nagyon köszönöm a segítségeteket. Úgy gondoljtok, hogy pár héten belül ennek lesz megoldása, esetleg kicserélik a rosszakat?.. igazából nekem hétfő környékén kellene vennem valami telefont... nagyon gondolkozom a HTC-n, mivel a motorolát nagyon lehúzták nekem.. persze ha nem találkoztam volna most itt ezzel a problémával már a kezemben fognám a telefont..

Mégegyszer nagyon köszönöm a segítségeteket

-
sxxorp
őstag
Azt nem volt időm tesztelni, sztem nem. Nem a zaj mértéke a gond főleg, hanem maga a jelenség - ki tudja mit okoz hosszútávon, de nem véletlenül nincs a legtöbb telefonban; jót biztos, hogy nem...
A sima Mini-ben viszont nem tudunk erről, kicsit más a felépítése (ha már nincs bill.):
- én várnék pár hetet...
- ha nincs hír a javításról: sima Mini (esetleg a megjelenő Live with Walkman, ha a zene annyira fontos, csak nem tudom mikorra akarod), az említetteknél szerintem ütősebb ajánlat, közel azonos áron (én is ezeken gondolkodtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Assetto Corsa Rally
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest