- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
nem tudom mennyire aktív még ez a téma.
SI 1249-4773
12W16
ebben már nincs tücsök, és dobolásról sem tudok.
viszont ma egy érdekes dolgot produkált a telefonom..
hozzá voltam szokva ahhoz a hangerőhöz és hangminőséghez, amire a külső hangszóró képes, bár nem mondhatnám, hogy meg vagyok vele elégedve. aztán jött a csoda, magától felhangosodott, és irtózatosan királyul szólt. powerampot használok, az equalizerben lejjebb kellett venni a preamp-ból is, mert már betorzított egy picit. nagyon szépen szólt, tiszta mélyet is adott ki magából.. aztán újraindítottam, mert meg akartam tudni, hogy maradandó-e a dolog, de sajnos nem.. most ugyan úgy szól, ahogy eddig tette.
mitől következett be magától ez a minőségjavulás?? vagy esetkeg valaki nem tud valami javítást a külső hangszóró hangminőségére és hangerejére?? ez az xLOUD cucc konkrétan egy gagyi szerintem, nem sokat érek el vele..
várom a segítségeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 -40% Érintős "Kis Gamer" Ultrabook Snapdragon X Plus 16/1TB SSD QHD+
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vojens Gamer Szék/ Gamer Asztal/ Perifériák
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest