- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
elnézést a dupla hozzászólásért, eszembe jutott mégegy orbitális hiba, szerkeszteni már nemtudok.
szóval: telefonálok, egyszercsak vége a vonalnak, mintha leraktam volna (vagy mintha a másik fél rakná le)
nem vágna földhöz a dolog, ha csak ritkán vagy nagyon ritkán csinálná. de van, hogy fél óra-óra telefonálás alatt 4-5x megszakad. mostanában nem csinálta (kopp-kopp), de nem is szeretném, hogy csinálja. ez milyen probléma lehet? -
dobobazsy
őstag
nem tudom mennyire aktív még ez a téma.
SI 1249-4773
12W16
ebben már nincs tücsök, és dobolásról sem tudok.
viszont ma egy érdekes dolgot produkált a telefonom..
hozzá voltam szokva ahhoz a hangerőhöz és hangminőséghez, amire a külső hangszóró képes, bár nem mondhatnám, hogy meg vagyok vele elégedve. aztán jött a csoda, magától felhangosodott, és irtózatosan királyul szólt. powerampot használok, az equalizerben lejjebb kellett venni a preamp-ból is, mert már betorzított egy picit. nagyon szépen szólt, tiszta mélyet is adott ki magából.. aztán újraindítottam, mert meg akartam tudni, hogy maradandó-e a dolog, de sajnos nem.. most ugyan úgy szól, ahogy eddig tette.
mitől következett be magától ez a minőségjavulás?? vagy esetkeg valaki nem tud valami javítást a külső hangszóró hangminőségére és hangerejére?? ez az xLOUD cucc konkrétan egy gagyi szerintem, nem sokat érek el vele..
várom a segítségeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Thunderbird
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest