- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Úgy csinálsz, mintha kivívtad volna a közösség elismerését bejegyzéseiddel, és mentegetőznöd muszáj, hiszen egy ideig nem vagy képes boldogítani minket.
Mondok én valamit, cimbora.
Először is tégy az asztalra valamit, aminek értéke is van, és csak utána gondold azt, hogy hiányzol."Amúgy lehet nevetni, engem nem az érdekel hogy mennyi idő alatt lesz kész egy bejegyzés, hanem hogy milyen lesz(minőség stb.)"
Kapaszkodj, minket sem érdekel, hogy mennyi idő alatt szülsz meg egy bejegyzést. A végeredmény a lényeg. Azonban idáig semmit nem alkottál, így a beharangozód, mentegetőzésed csak üres lufi.
Amilyen az adjonIsten alapon a smiley-dra a válaszom:
-
xlife11
senior tag
Lehet, hogy nem azonos fórumokon vagyunk.
A többieknek meg csak annyit, hogy nem egy 10 mondatos versecskét szeretnék írni, hogy igen nagyon jó vegyétek, ráadásul mint írtam, nem megvételékor fogok írni egyik tárgyról, eszközről sem, hanem huzamosabb használat után, így átfogóbb képet lehet kapni például egy olcsóbb dologról, ami elsőre lehet jó vételnek látszik, de később derülnek csak ki a gyengepontjai.
Amúgy lehet nevetni, engem nem az érdekel hogy mennyi idő alatt lesz kész egy bejegyzés, hanem hogy milyen lesz(minőség stb.)
Amúgy mint írtam, elég sok elfoglaltságom van (pl.: nem itt lopom a napom), nem fogok senkit kioktatni, legyen annyi elég hogy sok a probléma ami jelenleg még megoldásra vár, és nem a szomszéd bácsi fogja elvégezni.Az egyik bejegyzésen pár dolgot kell elsimítani, és pár napon belül itt lesz.
További szép napot ...
-
törölt tag
És azóta nem lépett be, ergo komolyan gondolja.
Egyébként ne legyen belőle sértődés, de még sosem láttalak fórumozni. -
darál0w
Jómunkásember
a nap vicce.
-
Alexios
veterán
Nem tudom hogy fogom kibírni, ez az eddigi 2 bejegyzés már egy olyan rendszert teremtett, és a napi rutinommá vált az olvasása
báz, most nézem, hogy az első bejegyzésben ráadásul csak annyi van, hogy blogolni fog, szóval eddig kemény 1 bejegyzést sikerült írnia
-
danih
veterán
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
LOL, lelkes újonc ranggal picit érdekes a dolog
-
Winner_hun
félisten
Ennek max. akkor lenne értelme ha már írtál volna ide bőven..
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Revolut
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- L390 Yoga 27% 13.3" FHD IPS érintő i7-8565U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll új akku gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 2600/RX 5700XT/16 GBRAM/500 GB SSD+1 TB HDD/650 W
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest