Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
Parampara
üzenetére
nincs mit. annyit még közben találtam, hogy működhet a test point megoldás. ez amolyan szervizes eljárás, ha sérül a bootloader, telefont bontani kell hozzá. nem ismerem annyira az eljárást, de korábban meg azt olvastam, hogy ez már nem járható út. nem tudom ők bármit hajlandóak tenni ilyen esetben. az nem érdekli manapság a viszonteladókat, ha szabályosan mókol rajta ezt-azt az ember, de ilyen random flash esetében... mert ha nem lett kuka az alaplap, akkor ez még helyrerakhatná akár. a WayteQ a kirendelt szerviz. EUStock honlapon is megtalálható az elérhetőségük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BMW topik
- Gaming notebook topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4012, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest