Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
válasz
Tomek979 #13997 üzenetére
Hm, ha jól látom, akkor ez üvegfólia, nem pedig full cover kijelzővédő.
Múltkor próbálkoztam egy üvegfóliával de figyelmetlenségből nem vettem észre, hogy ez nem lesz jó nekem, ugyanis ez a "széle alá kenjünk egy kis folyadékot, hogy ne legyen levegős" gányolás nem jött be... Mellesleg nem értem, hogy miért jó lenyesni a felületéből, csak macera üvegfólia szempontjából...A kérdésem az, hogy neked milyen kijelzőjű Redmi 4X -ed van, hogy ez az üvegfólia jó rá?
Jól értem, hogy ez a fólia jó olyan kijelzőre is aminek a felülete le van kerekítve?Köszönöm a választ.
-
gorje
senior tag
válasz
Tomek979 #13997 üzenetére
Koszi szepen!
orso0355: En ertelek es tudom jol mirol beszelsz
Honnan lenne pl imak full cover tg-om es meg sorolhatnam a hasznos infokat amiket nem kerdeztem.
En most kifejezetten tomek altal emlitett tg-ra voltam kivancsi. Ezert hasznaltam a reszletes keresot, felhasznalo hozzaszolasaira szurve.
Koszi a segitseget azert! Remelem ertesz ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mesterséges intelligencia topik
- Xbox Series X|S
- Ford topik
- Saab, Volvo topik
- Láncfűrész topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Bomba ár! Dell Latitude 3580 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest