- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz
orso0355 #6571 üzenetére
Most te masrol beszelsz szerintem, mert a strapatelefonok, az mas kategoria, arban is. Utes, vizallo stb (IP-68). A bv8000 pro-t, kezdo akciokban 60 alatt be lehetett hozni. Hardver ugyileg a hazankban kaphato ilyen jellegű telefonok, kisebb tudasuak, mit pl az evolveo, vagy catterpillar joval szerenyebbek, ellenben, horror aruak, joval szazezer forint felett. Ahhoz kepest, a bv igencsak elfogadhato aron kaphato kint, 6/64 rammal, 1920as kijelzovel, 4180-as aksival, ami powerbankkent is uzemel, 16mp kamera, ujjlenyomat olvaso, nfc, usb c, dual sim, es kulonallo sd,ptt gomb, 4g,stb
Atfogo tesz
Tehat szerintem ez az elfogadhato ar kategoria azert az arert, ha valaki strapatelefonban gondolkozik, a redmi 4x, nem az, es tokkal sem lesz az. Annak aki kerdezte, inkabb azt ajanlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest