- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASUS Transformer Book T101HA
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie_smith
aktív tag
Tegnap óta végre én is boldog tulaja vagyok egy fekete 3/32-esnek
Nem hittem volna, hogy én aki a mini pros korszakomból még romoltam is és dróttal nyitottam bootloadert valaha ezt mondom (lehet benőtt a fejem lágya), de olyan telefonom van amit még rootolni sem feltétlen akarok
Igaz előző telókon is szerettem a miui-t így itt rom-ra nincs szükség és az is tetszik, hogy az eddig használt kékfény szűrő appokat itt nagyjából kiváltja az olvasó mód, a jogosultság kezelés nagyon jól működik
Az ujjlenyomat olvasóval a nyitás nagyon jó
Az akksi tényleg elvan 6-8 órás kijelző idővel is
Nem hittem volna hogy egy ilyen olcsó telefon ennyire jó tud lenni
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szólt a telefon egy új 8-as MIUI-ról (190 mega körüli) ez ugye nem bánt semmit az adataimból ha frissítem? Mert nem tűnik a mérete teljes egész rendszernek...
Ja meg azt is írta a MIUI fóru app, hogy hamarosan jönnek a fejlesztői béták
Jól gondolom, hogy akkor nemsoká (1-2 hónap) várható a rendes MIUI9 a 7-es androiddal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest