- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsiska15
tag
Hali, nem tudom jár-e még erre valaki, de gondoltam próba szerencse...
Még mindig egy kb. 6 éves Redmi 4X-em van (internetes vásárlás volt, "MAG138"-az látok a doboz hátulján), de nem tudom frissíteni az Android verziót, ami pedig szükséges 1-2 modern alkalmazáshoz.
Olvasgattam/olvasgatom az Összefoglalót, de néhány link nem működik vagy régebbi dolgokra mutat + sosem csináltam még hasonlót, nem igazán értek ehhez, szóval jó lenne egy kis útmutató, hogy mit és hogyan kellene csinálni. Vagy csak megerősíteni, hogy az Összefoglalóban lévő leírás még mindig használható-e- aztán valahogy megpróbálom megoldani azzal akkor. Bár nem tudom miért kell ilyen bonyolultnak lennie...
Persze, ha úgy lenne pénzem, ahogy nincs, akkor nyilván inkább vennék egy új telót, de az sajnos nem járható út.
Szóval ha bárki ki tudna segíteni tippekkel, esetleg linkekkel, leírással/videóval vagy csak útba tudna igazítani, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest