- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Letöltöttem a legújabb xiaomihu romot és twrp-ből elkezdtem telepíteni, de azt mondta, hogy polaris rom és nem telepítette Neve: miuihu_MIMIX2S_8.12.7_9.zip, ez volt letölthető Redmi4x ROM-ként 8.12.07 verziószámmal.
Most már tudom, hogy itt egy rossz feltöltés történt és ez nem Redmi4X ROM, de a lényeg, hogy ez után még működött a telefonom, ezért letöltöttem a 8.12.06-ost is, aminek a neve: miuihu_HM4X_8.12.6_7.1.2.zip és ezt telepítve már nem csinál semmit sem a telefon.
Van esélyem életre kelteni?Szerk.:
Most már látom, hogy nem hibás a feltöltés csak béna, mert az összes telefonhoz egy mappából lehet letölteni a ROM-okat, és persze figyelmeztetés nincs, hogy melyik verziót is akarja letölteni az ember, ha pl. redmi 4x ROM-ot szeretne és annak oldaláról érkezett ide. Valószínűleg másodjára sem 4x ROM-ot töltöttem le, mert a hm4pro az első és a többi nem is látszott az ablakban csak ha görget az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest