Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Styleair
aktív tag
Nekem is barkács, ne ostorozzátok Bogyóbát! Meg tudná csinálni ő is, én is, de kihagyjuk. Majd a kevésbé gyors és biztonságos wifin keresztül is jó lesz.
Egyébként milyen újításokat ígér ez a frissítés?
Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Styleair #16152 üzenetére
Asztali, Win10-es PC-n letöltöttem. Át kellene másolnom a telefonon a "‘downloaded_rom" nevű könyvtárba. Windows intéző szerint nincs ilyen könyvtár. Sebaj, a RAR-ral kitömörített összes matériát átmásolom egy általam a teló gyökerében létrehozott "ROM" nevű könyvtárba. Betallózom a rendszerfrissítés/ 3 pötty/ filekezelő akármiből a könyvtárat, mely a telefon szerint "üres", nem tartalmaz file-okat. Sebaj, vagy 4 GB-tal kevesebb a tárhelyen, szóval tuti ott van.
Na szóval mi a f@szt csináljak?
(#16154) endib:kösz, próbálom!
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
trebrona
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz trebrona #16155 üzenetére
Elnézést, félre értettem: a miui oldalán lévő angol nyelvű "használati útmutató" szerint próbáltam megkeresni azt a könyvtárat. Egyébként van a telón ilyen könyvtár (abban van a régi verzió telepítője), de a windows nem látja, nem érem el. Mindegy, valami elindult - remélem nem nagyon borzolja össze a nagy nehezen belőtt eddigi beállításaimat.
[ Szerkesztve ]
-
kamant
csendes tag
Total Commanderben ftp-n keresztül nézem. Nem a leggyorsabb, de nem kell fájlkezelőzni.
(Nem a 4X beépített ftp-"szerverével", hanem még az előző HUAWEI-nél szedtem le egyet a play-ből.)A belső memóriát látom. (Ha jól emlékszem, az elején mintha lett volna olyan is, hogy az SD-kártyát is elértem belőle, de lehet, hogy rosszul emlékszem.)
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz trebrona #16155 üzenetére
Megtörtént a frissítés, érzetre jobb nem lett - viszont lett egy egész képernyős spam balra görgetve az alkalmazások ikonjai mellett...
A 9.1.1.0. akármi telepítőjét hogyan tudom eltávolítani a telóról? Bocs a lámaságért, 3 hete még WP-s voltam....
[ Szerkesztve ]
-
bb71
őstag
válasz Teaway #16053 üzenetére
Barátom Neked. Nekünk nem forgott 8.2.12. alatt... attól, hogy Neked jól működik, van akinek nem, és azért kér itt tanácsot. Vagy user error.
Más
A 9-es miuin, van bármi mód, hogy egy könyvtárat kitűzzek a lapra - shortcutot hozzák létre? Root explorer megcsinálja, de nem lehet kattintani az ikonon, mert hibát ír és nem történik meg a könyvtárba belépés.
[ Szerkesztve ]
-
Norby86
őstag
Arra nincs valamilyen mód hogy a telefon kamerájának az fps sebességét javítani lehessen? 1080p-ben gyengébb fényviszonyoknál ha videót készítek és viszonylag gyorsabban mozgatom a telefont a kezembe, iszonyat szétesik a kép, ilyen 17 fps sebességgel. Mondjuk a Redmi 4 Prime is így vett fel, de hátha van erre valami okosság, gondoltam megkérdezem.
-Norbi-
-
Norby86
őstag
válasz mrszitya #16173 üzenetére
GCam-ot próbáltam, nálam úgy indult hogy az egész kép vertikálisan jelent meg, pedig a telefont normál állapotban tartottam a kezembe, de tükrözte a képet 90 fokkal. Ezt végül sikerült a beállításba megoldanom, azonban nálam nagyon sötét, komor képeket készített a GCam így hamar le is töröltem. (MIUIHU legfrissebb romon próbáltam).
Ezt a Snap Camera appot megpróbálom még.-Norbi-
-
YASKATIR
senior tag
Mivel elporgott a topik a 9.2.3-as update miett ezert ismet felteszem a kerdest:
Van barmi ertelme a "Encrypt device using lock screen password"-nek? Keptelen vagyok elhinni, hogy 2mp alatt titkositott barmit is a telefonon (masik telefonoknal percekbe telik es ujra is kell inditani a telefont hozza)
-
bunnyhu
senior tag
Már az OTA is feldobja a frissítést amúgy, szóval sokat nem kellett várni annak, aki nem akarja kézzel letölteni.
https://divecenter.hu
-
Sirtaky
csendes tag
Sziasztok!
A híváslistánál ha rábökök egy korábban hívott számra, automatikusan elkezd visszaszámolni 5mp-ről és hívja is azt a számot. Ez kikapcsolható?[ Szerkesztve ]
-
pasztoha
tag
Sziasztok!
Két kártyát használok, a hívásoknál lehet beállítani elsődleges kártyát, ami ha nem működik, akkor automatikusan él a másik. De nem szükséges beállítani sem. Az internet esetében muszáj beállítani elsődleges kártyát, viszont ha azon nincs net, akkor nem lép magától a másik hálózat netjére (szép magyar szó). Van erre valami megoldás? Alap rendszer, semmi mókolás.
-
Zoleee83
addikt
Továbbra is ujraindulgat az 1 napos telefonom random időnként.
7.1.2. N2G47H Andridverzió, és Miui Global Stabil 9.2.3.0 (NAMMIEK) verzió van fent.
Próbáltam teljes visszaállítást 2x is, de azóta is újraindul friss és "belakott" rendszerrel is.
Most futtatok Geekbench-et, most is ujraindult.
Eustock nagyon korrekt volt mivel 3 napon belül vagyok így küldhetem Bp-re, ki kell vizsgálni.
Nagyon sajnálom mert nagyon tetszik a készülék nem szívesem küldözgetném.Szerintetek szervíz, vagy valami beakadt?
Mit tennétek vele?* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz grafnet #16189 üzenetére
Igen minden megvolt Flash-t kivéve, bár régebben sokat mókoltam androiddal, bevallom 4x-nek nem olvastam még utána, pont egy olyan telefont szerettem volna ami out of box és használhatom is.
Lehet jobban járok ha elküldöm szervízbe (Waytek szervíz Bp. gondolom)
Ilyenkor postán szokás küldeni, vagy futárral, hogyan érték biztosítsam, intézte már valaki így?Most a Geekbench cpu benchmarknál megint ujraindult...
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Juleshu
tag
válasz Zoleee83 #16191 üzenetére
Gyanús, hogy valami ártalmatlannak tűnő applikációval "összeakad" a teló.
Egy Huawei telefonom csinált olyat, hogy az egyik hívásmonitorozó app 10 sec-enként androidos hibaüzenettel kiakasztotta a legtöbb futó folyamatot. Olyan volt elsőre, mintha a teló hibásodott volna meg. Hosszú órák és kísérletezések, többszöri gyári reset és belakás után jöttem rá, ha felrakom az appot csinálja, ha nincs fenn, nem csinálja. És ez nem valami béta, hanem több éve az áruházban lévő, népszerű app volt, amit mások teljes megelégedéssel használnak.Azóta mindig egyesével, és némi időt hagyva a hibák felismerésére rakok fel új applikációkat mindenre.
Reset, frissítés, és semmi nem gyári app, így használd egy kis ideig. Ha nincs gond, lassan lakd be.
Bocs, ha már volt.
Hátha segít.(Huawei G7) --> Honor 8
-
-
Zoleee83
addikt
válasz Juleshu #16193 üzenetére
Köszi a választ, és mindenkinek aki segít!
Az a baj hogy teljesen "szűz" felupgradelt rendszeren 0 db telepített app-al is ezt csinálja, de teszek még vele egy próbát, újabb gyári visszaállítással, sok benchmarkkal, tegnap este jött, hétfőig benne vagyok a 3 napban.
Szeretném ha maradhatna céges+privát teló egyben.@ trebrona - Nem cserélik azonnal, szervíz Wayteq első körben. Ha ők azt mondják problémás aztán lesz csere.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest