Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
6.200?
-
Magnat
veterán
Nincs mit, csak nem értettem, miért kimondottan ebayes eladót keresel, de már világos. Régebben én is rengeteget vásároltam ebayen, meg filléres dolgokat (telefontok pl) most is, de ha van ezekben a webshopokban akkor főleg a regisztrált küldés miatt jobban szeretem ezeket. Banggoodról lis vettem már elég sok mindent, (meg Dealextreme-től is, de az már kicsit drága meg volt is velük gondom), eddig nekem előbbivel vannak a legjobb tapasztalataim.
-
Magnat
veterán
Ebayen nem tudok, de miért nem jó a Banggod, Geekbuying, Gearbest meg a többiek? 2 usd a tracking, amit ebayes eladóknál elég ritkán látni, plusz nem fog eltűnni, lehet kommentelni és a Paypal Protection is ugyanúgy működik. Sztem az eredeti Ebayen sem jelentősen olcsóbb.
-
Saccco
nagyúr
Azt nem tudtam, hogy megfelel neked. Az írásod alapján úgy éreztem, hogy totál nem kell.

Sokat rendelek, de most kell másodszor igénybe vennem a szolgáltatást. Ha erre ellövöd még mindig marad 11
, ami még mindig több, mint ahány élete egy macskának van.Nem biztos, hogy szeretnéd látni, ahogy valami drágább cucc elfüstöl tőle.
Nincs több változat, egy kapacitás egy féle, max a festés változik.
-
Saccco
nagyúr
Küldd vissza és kérj teljes visszatérítést. A postaköltséget kérd vissza a Paypaltól. (Paypal return refund)
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi