Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
Nálad ez ezért nem jelentkezik, mert neked a töltőd eleve gyenge. Ha megnézed, csak fél amperrel van töltve a powerbank, pedig 2A-t is felvehetne.
Persze is lehet hogy a töltő + az USB charger doctorral együtt nem tudna feljebb menni a töltés, mert a charger doctor-ban ugye van egy sönt ellenállás, amin esik feszültség. Asszem meg kell írnom azt a cikket. -
twine
veterán
DE egyszerűen nem hagy nyugodni a dolog
Most felszaladtam az emeletre és lehoztam egy gyári 80cm-es Samsung kábelt is....pont ugyanazt mérem vele mint a xiaomi 20 centis,és az Lg 100centis kábelével!Sokadszorra mondom a saját véleményem,(mérésekkel, fotókkal alátámasztva):
A gyakorlatban két(vagy több) egyformán jó minőségű kábel között nem lehet ilyen mértékű különbség a töltési időben...mindegy hogy 20, vagy 100 centiről beszélünk...(Még mindig a gyakrolatnál maradva, mert igen ritka, hogy az emberek ezeknél jóval hosszab töltőkábeleket használnának..Ha valaki ilyen különbséget mér, adott helyzetben ott biztos ,hogy az adott kábel hibás, vagy nem megfelelő minőségű!
És mivel a fingot fűrészeljük már jó ideje úgy érzem...azaz a semmiről beszélgetünk..én akkor nem is bizonygatnám tovább ezt a dolgot...mindenki mér vagy hisz, amit akar

Egy dolog biztos: a pina és a xiaomi power bank nagyon jó

Új hozzászólás Aktív témák
- HyperX Cloud II Wireless vezeték nélküli Gamer fejhallgató dobozában!
- Razer Kraken V4 Wireless Gamer fejhallgató - dobozában!
- Dell Latitude 7320 -Érintőképernyős - I7 1185G7 - 16Gb ram - Több db
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Asus TUF A15 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Most felszaladtam az emeletre és lehoztam egy gyári 80cm-es Samsung kábelt is....pont ugyanazt mérem vele mint a xiaomi 20 centis,és az Lg 100centis kábelével!