Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
ricogsm #3170 üzenetére
A beallitásokban ki kell választani h milyen nyelveken keressen, nekem angol es magyar van beallítva, biztos kell lennie feliratnak ha jol belovod. Pl. a birdboxhoz is van magyar is.
Netflixen néhány müsor eleve magyar feliratos, srt-t átkonvertálva külső felirat is berakható, de az bonyolult, érdemesebb magát a műsort leszedni és srt.. Ha mégis netflixen néznél olvasd el a netflix topik összefoglalót, ott minden le van írva.
720p nem megy? Akkor a halozati elérésedbe lesz gond valahol, nekem a 4kig minden megy wifin akadás nélkül kodival.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest