Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz <Adamsky> #9505 üzenetére
Egy amlogic S905X4 variáns lehet benne, igaz AV1-et nem írnak sehol, de illene támogatnia és akkor ez a minimum. Az viszont bajos szerintem, hogy ennyire lemaradtak, már a sima S905-ről is sokan váltottak, mert harmadával-felével gyorsabb az összes eszköz cirka három éve, ami a piacon van és érezhető az ugrás. Egy CCWGTV-nél ott a hivatalos support, a kisebb brandeknél a 2T2R évek óta, egyéb infrás tv remote kezelés a gyári távirányítóval, csak pár apróság, ami hasznos. Certet évek óta minden gyártó szerez a Netflixhez, ami mára adott, hogy van ilyen eszközük. Összességében kap az ember egy tudásához mérten fizikaliag nagy stock eszközt, ami ahol lehet el van spórolva, lekerül az RJ45 és a szokásos kezdeti szoftvert majd hegesztik 1-2 évig.
Minden eszköznél beáldozunk valamiből kicsit, de itt inkább sokat és így inkább vicc. Én tuti nem váltanék erre Box 3 vagy S-ről se, újabbról meg mégúgyse. Új eszköznek is szintén elvetném, egyszerűen fentebb van pozícionálva árban, mint amit nyújt majd..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest