Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2851) DarkByte válasza DarkByte (#2850) üzenetére


DarkByte
addikt

Ja igen, úton van egy Steam Controller is. Amint idér, arról is tudok majd esetleg írni, hogy miképp szuperál a box-al és játékokkal Steam Link-en keresztül, ha valakit érdekel.

(Csak már kifutottam a szerkesztési időből)

[ Szerkesztve ]

(#2852) Peczek


Peczek
aktív tag

Valaki használja esetleg ezt a kütyüt külső erősítővel, esetleg a spdif kábellel? A hangcsatlakozas gondolom, hogy bedugok egy 3.5 - es jack et, és kész.

(#2853) gemini válasza Peczek (#2852) üzenetére


gemini
aktív tag

Nálam egy 3,5 jack - spdif átalakítón keresztül megy az erősítőbe optikai bemeneten. Hiba nélkül teszi a dolgát.

(#2854) azbest válasza gemini (#2853) üzenetére


azbest
félisten

mini toshlink néven kell keresni, optikai spdif, az világít benne :)

Egyszer kipróbáltam egy ilyen spdif -> analóg átalakító dobozkával, működött. Persze a box jack aljzata sima analóg dugóval is megy.

[ Szerkesztve ]

(#2855) Peczek válasza gemini (#2853) üzenetére


Peczek
aktív tag

Tehát ezen az ajzaton keresztül a digitális jel optikailag jön ki a jack - hang mellett. Nekem sajnos nincs digitális bemenetű erősítőm, csak egy régi analóg Harman Kardon om

(#2856) DarkByte válasza Peczek (#2855) üzenetére


DarkByte
addikt

Pedig azon a jack-en analóg hang nekem nem akart kijönni. Amikor megvettem a box-ot, ki is akartam próbálni a korosodó Sony stereo erőlködőmmel, de meg sem nyekkent. Nekem úgy tűnt az csak Mini-Toslink aljzatként funkcionál. De akkor csak nem voltam elég akaratos? Valamit még állítani kellene a box menüjében? :F

Egyébként meg mindegy is, egy 1-1,5 év múlva amúgy is szeretnék valami egyszerűbb 5.1-es set-et ami már natívan megeszi a 4K HDR-t és ezeket a fancy lossless meg object-based audio formátumokat is. Igazából semmi szükségem a hi-res mozi audióra, nagyon jó lenne nekem az AC3 és DTS core lekeverés is, de mikor megnéztem hogy egy nyomorult Netflix DD+ hangsávjához mekkora szerencse kell, hogy a TV vagy a lejátszó képes legyen a DD+-ból kibontani a beágyazott AC3-mat, hogy egy sima S/PDIF linken kimenjen egy régi erősítőnek, akkor inkább feladtam. Szépen ki van ez találva, hogy a Dolby-nak mindig legyen valamiért a licenc sarcot kivetni. :(((

Mod: hmm, akkor lehet csak nem erőltettem bele a dugót eléggé. Tényleg meglehetősen nehezen akart belemenni. Itt azt írják kombinált port, sőt még lehet hogy analóg videó is ki tud ott jönni CRT TV-hez? [link]

[ Szerkesztve ]

(#2857) Deathevils


Deathevils
csendes tag

Üdv!Előre is elnézést kérek a hülye kérdésért, de teljesen laikus vagyok hang és házimozi terén... Az lenne a kérdésem, hogy ha beszerzek egy ilyen boxot, és külső hddn a fentebb említett lejátszó appok egyikével leszeretnék játszani egy 4Ks filmet akkor a DTS hangot átviszi valahogy az optikai kábel a házimozimba? Egy logitech Z906os tulajdonosa vagyok, de nagyon csalódott voltam amikor az LG uj634v készülékem nem tudta optikán a DTSt átvinni, egyszerüen nem dekódolja a Z906...
Teljesen tanácstalan vagyok... Egyszerűen nem tudok 4K tartalmat DTS vagy DD 5.1ben hallgatni, simán így nagyon bénán szól a cucc...
Előre is köszönöm, ha valaki tud valami megoldást! Köszönöm szépen!
Üdv!

(#2858) Peczek válasza DarkByte (#2856) üzenetére


Peczek
aktív tag

Egy kis JBL hangszórót bedugtam 3,5-ös jack-on keresztül, és az működött (hogy szetereóban-e azt nem tudom, a JBL csak monó).

Az USB-n keresztül nem jön ki hang esetleg, mint a laptopról ? Van egy USB-s külső hangkártyám, azt este kipróbálom.

(#2859) DarkByte válasza Peczek (#2858) üzenetére


DarkByte
addikt

Ezek szerint én voltam a béna. Lehet egy kontakt hibás Jack-RCA kábelt vettem ki a fiókból vagy tudomisén. :DDD

(#2860) gemini válasza Deathevils (#2857) üzenetére


gemini
aktív tag

igen

(#2861) gemini válasza Peczek (#2855) üzenetére


gemini
aktív tag

Feljebb azt írtad, hogy spdif kábellel kötnéd az erősítőhöz. Igaz én is eltévesztettem, mert valóban toshlink névre hallgat a másik vége, tehát optikai. Régi erősítő esetében egy jack - 2 RCA a megoldás.

(#2862) azbest válasza DarkByte (#2856) üzenetére


azbest
félisten

analóg videó azt hiszem nincs, az már túl sok lenne egy lyukra :D
De valóban megtévesztő az av felirat rajta. Más kínai boxoknál van, hogy videó is van, de ott meg spdif nem szokott lenni egyben.

(#2863) Peczek válasza gemini (#2861) üzenetére


Peczek
aktív tag

Elvileg az S/PDIF lehet optikai és elektromos is, ha jól értelmezem a leírást, de én nem nagyon értek hozzá.

Van egy BEHRINGER UCA202 külső USB-s hangkártyám, tegnap azt bedugtam a Mi Box USB-aljzatába, és vígan meghajtotta sztereóban. Lehet, hogy ennél maradok, csak kell valami USB hub, hogy a pen drive is bedugható legyen.

(#2859) DarkByte: vagy marad a 10m-es jack-RCA kábel, amit megrendeltem 450 Ft-ért.

Vagy veszek egy ilyet 10 dolcsiért: "The best quality", engem meggyőzött :)

[ Szerkesztve ]

(#2864) Oszti válasza DarkByte (#2851) üzenetére


Oszti
újonc

XBOX Controller tökéletes a játékokhoz. A Steam Link app alapból használhatatlan volt. Igazából ha jól látom még most is BETA. Van külön Steam Link hardverem (ami mostanra beszerezhetetlen) azzal majdnem tökéletes minden.
Viszont egy Chromecast PC képernyő tükrözés is elegendő lehet.... :F :F :F (Sajnos ezt most nem tudom kipróbálni.)

(#2865) gyugyo79 válasza Oszti (#2864) üzenetére


gyugyo79
addikt

A kontrollert beállítottad a Steam Link appban látja jól az XBox kontrollert? Nekem is van Steam Linkem is és ugyan azt tudja a MiBox is Steam kontrollerrel (Mondjuk a Steam kontroller direkt kapott egy patchet, hogy androidhoz lehessen vele csatlakozni mikor kijött az app). Meg van egy Shield Tv is ami a saját kontrollerével is 100% -os lenne ha nem lenne 1 gombbal kevesebb ami miatt a külön kontroller profilt kell csinálni a játékokhoz aminél kell/ megszoktuk (pld GTA5) így csak 99% -os a saját kontrollerével.
A Cast felejtős ilyenre olyan durva csúszás van az átvitelbe, hogy ilyenre használhatatlan ...

[ Szerkesztve ]

(#2866) azbest


azbest
félisten

Huhúú, ma kiadtak egy 2470 számú béta verziót a tesztelői csoportnak, amiben a kodi és plex alatti képfrissítés váltás képességet vezették be. Tehát ez még nem publiks verzó. Első próbára úgy tűnik, mintha ez működne is. Szóval annyi Zz-esre vált a képernyőm, amennyi a film. Bár leginkább szemmértékre és logcat-re alapozom, nem láttam döcögést lejátszáskor, tényleg váltott módot és a logban szerepel a váltás.

Nyomi Lg képernyőm nem mutatja osd-n az aktuális felbontás adatait, csak annyit ír, hogy custom resolution minden esetben.

Viszont a kodi 18 rc4 alat csak 1080p felbontás változatokat mutat, valsz ez egy régebbi bug, hogy az androdi alrendszer az elérhető felbontásokként nem sorolja fel rendesen a valósakat, csak a fullhd-kat. Remélem majd értelmes ember olvassa ezt a csoportban, logokat is betettem nekik.

A lényeg, hogy talán mégis sikerül végre megcsinálniuk ezt a képességet, amit már két éve hiányolnak a házimozisok. A következő publikus kiadásba akár be is kerülhet. Amit nem tudni mikor tesznek közzé.

De béta firmware fájlt ne kérjetek tőlem, egyrészt nincs meg a teljes telepítő, csak az előző bétáról való különbözeti fix, másrészt lehetnek ismeretlen hibák is benne. A bétánkál szokták írni, hogy mire vonatkozó módosítást tartalmaz, ennek ellenére a többség a még nem javított hibákra panaszkodik minden esetben, ahelyett, mert értetlenek. A konstruktív visszajelzések meg elsüllyednek a sok sírásban, sajnos a tesztelői csoportban is.

[ Szerkesztve ]

(#2867) DarkByte válasza azbest (#2866) üzenetére


DarkByte
addikt

Mire elkezdik fejleszteni a 9-es Android TV-t rá, addigra talán csak kikalapálják már a 8-ast. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#2868) mano42


mano42
aktív tag

A helyzet az, hogy jelenlegi formájában Kodi lejátszónak még mindig megfelelőbb egy Raspberry pi mint a Mibox. Málnán lényegesen reszponzívabb a Kodi (nem a felületről beszélek) pl. a Nas megosztásomat NFS-re állítottam, a Pi instant beolvassa a tartalmát míg a Miboxon a Kodi gondolkozik 30-40 másodpercet. Nem tudom ha ez a Mibox, úgy általában az android vagy az androidos Kodi hibája. Azonkívűl a Rapsberry évek óta tud kadenciahelyes megjelenítést, na meg egyébb extrákról mint pl a Hyperion vagy teljes CEC támogatás ne is beszéljünk. Elméletben a Mibox is támogatja a CEC-t de ugyanazzal a Panasonic tv távirányítóval a libreelec-kodi minden gombot és funkciót hibátlanul kezel, a Mibox csak eléggé korlátozott számban. Újabban kezdem el komolyabban használni a Miboxot mióta natív Hbo-go app van rá, azelőtt nagyrészt csak cast-ra használtam.

Apropo androidos Kodi. A 18-as verzió támogatja az Oreo ajánlások funkciót, de valahogy nekem nem működik. Be is tett 3 filmet az ajánlásokba, amik pont nem érdekeltek és kitöröltem a listából, de azóta sem tesz be semmi újat, nem frissít. Erre valami megoldás? A spotify, hbogo, youtube ajánlások szépen működnek.

(#2869) gyugyo79 válasza mano42 (#2868) üzenetére


gyugyo79
addikt

A Kodi-tól a profibban hozzáértőket elcsábították a fizetős megoldásokat kínálók (Ezt elsősorban az ilyen rendszerekre optimalizált változatokra kell érteni ahol van áruház és piaca a fizetős alkalmazásnak ha az jobb). Amíg Koying csinálta a Shield TV-re elsősorban az SPMC -t addig az köröket vert a Kodira a Miboxon is mert többek közt jól működtek az ilyen android TV-s pluszok. Miután elcsábították az MrMC-hez én megvettem azt azzal ezek jól működtek nálam.
Most én MrMC-t használok csak és már nem használom a Miboxot csak néha nyomkodom amikor ott vagyok ahova elajándékoztam. A Shield TV-n 100% működik belőle a :
- Következő (Play Next) hez hozzá adás ha valamit félbehagyok azt berakja és onnan indítva folytatja.
- Ajánlók. DE azt nem magától csinálja hanem előbb csinálni kell egy "play listet" (szabály ami alapján válogatja az adott ajánlót) a Kodis leírás erről
- Keresésre (hang) is kidobja találatnak a tartalmat és lehet indítani.

De ezeket elvben a Kodi is tudni fogja vagy már tudja. az ajánlónak tuti működni kéne.

[ Szerkesztve ]

(#2870) azbest válasza mano42 (#2868) üzenetére


azbest
félisten

A hálózati meghajtó megnyitásánál akkor kell várni, ha a nas-ban fel kell pörögjenek a lemezek. Esetleg az sem mindegy, hogy csak névvel vagy konkrét címmel van letárolva a megosztás.

Ha valakinem csak kodi-ra kell letöltött tartalomhoz, akkor nem a miboxot, hanem valamelyik másik, hasonló hardverű kínai boxot szoktam ajánlani, amin libre / coreelec futhat. Az nem hinném, hogy bármi hátrányban lenne raspihez képest. Viszont 4k támogatás, hd codec-ek jobb kezelése és h265, vp9 hardveres lejátszás is megy. Majd ha kijön a raspi4 az új videocore5 alappal, az lesz egy nagy fordulat raspi terén, de azt nem tudni, hogy idén kiadják-e (szereintem még kivárják, mert ígyis fogy a 3+) vagy csak jövőre.

A mibox előnye, amit te is írtál, hogy előfizetős tartalmakat is támogat. Emellett még a kodi is egész jól fut. A többi extra meg erősen rétegigény, mégha főleg azokat szokták kihangsúlyozni a fórumokban.

(#2871) mano42 válasza azbest (#2870) üzenetére


mano42
aktív tag

Gondoltam én is erre, ki is próbáltam (a raspberry meg a mibox ugyanazon a tévéhez van bekötve) és először a pi-t úszítottam rá az nfs-re tehát a hdd már fel volt pörögve. A miboxon sokkal lassabban olvassa be az nfs-t. Sőt mikor visszalépek egy mappából akkor is elég sokat gondolkozik. Mindkettőn a Kodi 18 rc4 van. Délután megpróbálom a samba-t is.

(#2872) Oszti válasza gyugyo79 (#2865) üzenetére


Oszti
újonc

A kontrollert sikerült beállítani, a stream akadozott játszhatatlanul, amin a beállítások sem segítettek. Lehetett amiatt (is), hogy alapból elég kevés tárhely van a Boxon. Ha nem felejtem el, akkor ismét ránézek valamikor, mert ez már régen volt (azóta kijöhetett jópár frissítés).

(#2873) gyugyo79 válasza Oszti (#2872) üzenetére


gyugyo79
addikt

Jó nálad amúgy a hálózat mármint a MiBox háózat kezelése mert az oreo frissítés után elég változatosan működik különböző routerekkel. Nálam pld a 2.4-es hálózaton azóta használhatatlan és az 5-s se hozza még most se a frissítés előtti sebességet igaz a már erre kiadott javítás után kicsit jobb lett de nem olyan mint rég. Kb régen volt 400 Mbit utána 150 Mbit most meg olyan 250-300 Mbit. Hacsak nem Usb-LAN -al használod.
Mert szerintem csak ez számít a hely nem. Nálam amúgy a Link -el is az volt a baj, hogy ahogy távolabbról akartam használni az 5 GHz -es része kevés volt a 2.4-est meg a család tudta hazavágni random terheléssel úgy hogy pont néha kevés legyen ezért kellet neki a lan ahhoz, hogy 100% os legyen bizonyos helyeken (routertől távolabbi TV).
De amikor a MiBox -ot teszteltem direkt a routerhez közeli TV-n csináltam és simán hozta amit a link wifin.

[ Szerkesztve ]

(#2874) qqzs


qqzs
őstag

Sziasztok. A 3.5 jack spdif kimenet az milyen? 3.5os jacken van coax kabel?

Eladó: GTS450

(#2875) infectedmann válasza qqzs (#2874) üzenetére


infectedmann
őstag

Sima 3.5-ös. Én egy sima mezei 2.1-es jack dugós hangfal szettet használok vele.

(#2876) gemini válasza qqzs (#2874) üzenetére


gemini
aktív tag

Tudod használni sima jack kimenetként, ekkor sztereóban fog szólni, vagy veszel hozzá egy ilyet, és akkor egy optikai kábellel tudod az erősítőbe küldeni a többcsatornás jelet.

(#2877) sbe561


sbe561
tag

Üdv!

Mi Box S vásárlását tervezem amint elérhető lesz kis hazánkban is. :) Viszont már most szeretnék rendelni mellé egy usb elosztót illetve egy vezeték nélküli billentyűzetet is, de sajnos nem tudom, hogy ezekből mit szabad megvenni. Nem tartom szükségletét háttér világításnak illetve semmi csicsa dolognak, csak megbízható és viszonylag masszív legyen.

Köszönöm előre is a segítséget! :R

(#2878) DarkByte


DarkByte
addikt

Megjött a Steam Controller. Felfrissítettem kábellel a BLE firmware-re, így már standard Bluetooth kontroller-ként is látszik.
Párosítani a Mi Box 3-mal egy kisebb szenvedés volt. Sosem akart a csatlakozási fázison tovább lépni. Neten keresgélve nem egyedi eset. Érdekes módon a 1+6T-mmel azonnal elsőre összejött. De az nem kicsit fura, hogy minden bekapcsoláskor más Bluetooth címet kap a kütyü. Ez lehet a béta Bluetooth firmware hozománya.

Mindenesetre egy itteni komment alapján sideload-olni kellett a Bluetooth Pair nevű programot és ezzel már tudtam párosítani.
Ez után már működött, habár néha még így is hajlamos kikapcsolás után elveszteni a társítást, és akkor megint csak az app-al kell összebarátkoztatni őket. Jó kérdés, hogy ez a Mi Box hibája, vagy csak szimplán a Steam Link bűvészkedik a Bluetooth protokollal.

Játék közben mindenesetre stabil a dolog, és teljesen reszponzív. A kontroller összes képességét átviszi, beleértve a kapacitív felületeket, ravaszt, d-pad-et, giroszkópot, rezgő motort. Sajna a Steam Link video/audio stream-jéről már annyira nem vagyok pozitív véleménnyel. Van egyfajta hang/kép szaggatás ami folyamatosan jelen van. Játszható, mert amúgy a késleltetés teljesen rendben van, lényegében nem lehet észrevenni, hogy nem a gép előtt ülök de egy ponton idegesítő. Főleg a hangban. Pedig nem a legújabb játékokkal teszteltem, és a gépem nevetve bírja azokat (adatlapon látható). Carmageddon: Reincarnation-t és ToyBox Turbos-t próbáltam.

Próbálgattam minőséget mindenfelé állítani, H.264/H.265 stream-elés között váltogatni, PC-n vsync-et ki/bekapcsolni, még az 59.94Hz-re limitálást is megnéztem, de egyelőre sajnos nem jobb. Kipróbáltam LAN kábellel is, de nem hozott érdemi javulást az 5GHz-es Wifi-hez képest. Szóval játékra inkább csak kevésbé fast paced dolgokhoz tudom javasolni.

Hétvégén ha lesz időm a Samsung TV-hez elérhető Tizen Steam Link app-al is megnézem majd kíváncsiságból (feltéve hogy a kontroller-t hozzá lehet kötni valahogyan).

[ Szerkesztve ]

(#2879) #88470784 válasza sbe561 (#2877) üzenetére


#88470784
törölt tag

Már elérhető.

(#2880) mano42


mano42
aktív tag

Vajon rá lehet heggeszteni valamiképpen hyperiont?

(#2881) gyugyo79 válasza mano42 (#2880) üzenetére


gyugyo79
addikt

(#2882) Keem1 válasza sbe561 (#2877) üzenetére


Keem1
addikt

Ha nem sürgős, várd meg, míg elérhető lesz az Eustocknál, tuti hogy verhetetlen ára lesz.

(#2883) mano42 válasza gyugyo79 (#2881) üzenetére


mano42
aktív tag

Kösz. Átlapoztam a híperion forumot, de a lényeg nem jött át. Hogyan kötöm össze a Miboxot az RGB ledekkel? Vlami usb grabberről beszélnek de nem egyértelmű.

(#2884) gyugyo79 válasza mano42 (#2883) üzenetére


gyugyo79
addikt

Én meg nagyon át se olvastam. Jelenleg, úgy hogy pld Mibox és Kodi pld -> RasPi -> led
Ezzel meg gondolom a nem csak Kod-val menne jól hanem aminek hozzá férnek a tartalmához

[ Szerkesztve ]

(#2885) mano42 válasza gyugyo79 (#2884) üzenetére


mano42
aktív tag

Konkrétan - Adott egy Rapsberry pi pl Libreeleccel, hyperionnal. A ledek a Pi -hez vannak kötve. A miboxra feltelepítek egy valamilyen appot ami pl. ssh-n eléri és irányítja a ledeket. Jól értem?

(#2886) gyugyo79 válasza mano42 (#2885) üzenetére


gyugyo79
addikt

Eddig ugye pld így ment.
Az meg csak a tippem, hogy ez után meg akarják csinálni, hogy ne kelljen a boblight meg ne csak Kodival menjen hanem mással is: Android Screen Grabber. De ha tényleg végigolvastad a fórumot akkor nem értem a kérdést mert igazából nekem kéne tőled kérdezni ;) . Én nem olvastam el csak belenéztem egyszer de nem érdekelt így nem is tudok sokmnindent ....

(#2887) mano42 válasza gyugyo79 (#2886) üzenetére


mano42
aktív tag

Nem olvastam - átlapoztam. :D
Haza értem, kipróbáltam. Az az apk amit megosztottál végülis úgy működik pont amint fent leírtam.Megadtam a Libreelec ip címét, beállítottam a ledek számát és működik.... mármint az interfész színeit szépen megjeleníti. Videó lejátszásakor sajnos nem. Legalábbis Netflix, Hbogo, Youtube videónál nem keveri ki a színeket. A Kodi ami a miboxra van telepítve viszont kezeli lejátszás közben is.

(#2888) gyugyo79 válasza mano42 (#2887) üzenetére


gyugyo79
addikt

Az a baj, hogy én a Shield Tv fórumán futottam bele és onnan tudtam, hogy ezt tesztelik és csak kicsit olvastam bele az egészbe de, hogy MiBoxal milyen arról semmit se tudtam. Ami DRM védet az szerintem nem is fog Netflix, HBOGO, natív TVkliens stb. de ne legyen igazam. A YT az pld pont ment Shield TV -seknek ha jól rémlik meg PLEX-el volt akinek ment valamennyire de ha ez egyik eszközön megy valami az nem garancia a másikra hiába android TV mind kettő ...

(#2889) sbe561


sbe561
tag

Üdv! Telefont össze lehet párosítani a boxxal, hogy könnyebben lehessen pl a YouTube-ban keresni, vagy ez megoldható a gyári távirányítóval is könnyedén? Bocsánat de egyenlőre még csak tervben van a beszerzés és nem tudom hogy mit szerezzek be mellé!? :)

(#2890) mano42 válasza sbe561 (#2889) üzenetére


mano42
aktív tag

Négy féle képpen lehet:

1. Rákeresel a telefonon és castolod a miboxra t.i. beépített chromecast van.
2. A távirányítóban beépített mikrofon van, a youtube appban meg egyszerűen bediktálod a videó címét.
3. Távirányítóval bepötyögöd a virtuális billenytyűzeten.
4. Összekötöd egy drótós bt-dongeles fizikai billenyűzettel.

(#2891) azbest válasza mano42 (#2890) üzenetére


azbest
félisten

5. android tv remote app a telefonon, ott a teló képernyőbillentyűzetével is lehet gépelni. Bár úgy emlékszem nem mindig elég ügyes.

[ Szerkesztve ]

(#2892) sharpner


sharpner
csendes tag

Üdv!
Egy-két apró kérdésem lenne. Mi Box S vásárlását tervezem. Telenor kínálatában lévő csatornákat szeretnék majd nézni rajta. Érdekelne, hogy a MyTV és az RTL most telepíthető-e a gépre? Használható-e normálisan? Van-e valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Köszönöm a válaszokat!

(#2893) poero válasza sharpner (#2892) üzenetére


poero
aktív tag

Szia! Igaz nekem mi box 3 van, de a telenoros mytv app fent van és működik rendben.

Csinálj egy képet a hangjáról!

(#2894) sbe561


sbe561
tag

Üdv! Telefont össze lehet párosítani a boxxal, hogy könnyebben lehessen pl a YouTube-ban keresni, vagy ez megoldható a gyári távirányítóval is könnyedén? Bocsánat de egyenlőre még csak tervben van a beszerzés és nem tudom hogy mit szerezzek be mellé!? :)

(#2895) infectedmann válasza sbe561 (#2894) üzenetére


infectedmann
őstag

Direkt küldet el még egyszer miután már válaszoltak is rá?

[ Szerkesztve ]

(#2896) sbe561 válasza infectedmann (#2895) üzenetére


sbe561
tag

Természetesen nem! Más kezében volt a telefonom és ezek szerint véletlenül újra elküldte!

Törölhető, és köszönöm mindenkinek a választ!

(#2897) #27439616


#27439616
törölt tag

Sziasztok.
2db mibox3-mat használunk otthon, kizárólag külső tárolórol(500gb vinyó) filmeket, sorozatokat nézünk a segitségével. Olyan amilyen, nem kell bemutatni de azért kompromisszumokkal használható. Kellene egy harmadik. Ilyen egyszerű feladatra van jobb ötletetek, vagy vegyek egy harmadik mibox-ot?

[ Szerkesztve ]

(#2898) zhorvath válasza #27439616 (#2897) üzenetére


zhorvath
aktív tag

Van okostévéd?

Én az LG tv lejátszójával játszok le mindent.
Tv összekötve az erősítővel.
Erre a feladatra ez teljesen elég.

Ha meg nincs okos tévéd, látogass el az androidos lejátszók topikjába!

Filléres lejátszók, amikre telepíthetsz Coreelecet Kodival, lesz kadencia helyes lejátszás, stb.

(#2899) #27439616 válasza zhorvath (#2898) üzenetére


#27439616
törölt tag

Van 2 Samsung uhd meg egy lg. Tudsz ajánlani is lejátszót?

[ Szerkesztve ]

(#2900) jambiyya válasza #27439616 (#2897) üzenetére


jambiyya
őstag

Csak erre overkill a mibox3, viszont mivel van már belőle, ismered is, elégedett is vagy vele, mi baj lehet ha veszel még egyet?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.