Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bepken
veterán
köszönöm Neked ezt a hozzászólást!
egy nálam évek óta fennálló, készüléktől függetlenül jelentkező hibát írtál le, amit hogyha bárhol felhoztam eddig, akkor máris furcsán néztek rám
én is megvettem anno, ebből adódóan a fejlesztőnek is írtam már ezzel kapcsolatban. amikor évek múlva (sokáig WP-t toltam) most ezen a készüléken is kipróbáltam és még mindig tapasztaltam ezt a hibát, szinte már meg sem lepődtem...
-
-
G@CSI
tag
Nincsenek szóközök, ahogy letöltöm a legutolsó romot, kicsomagolom az a neve.
Konkrétan ez "tissot_images_V9.5.4.0.ODHMIFA_8.0"Alul a flash and lock volt bepipálva, elkezdi a telepítést, de error hibaüzenettel megáll.
Maga a jelenség is fura, este lerakom jó, reggel felkelek nem kapcsol be, csak a fehér led villogott, de fekete volt a képernyő, újraindítás és a mi logóig jutott.
-
-
-
-
-
ZolkoW
őstag
még MI4-en nekem is sokszor előfordult (pontosabban hetente-kéthetente, de rendszeresen, és ROM függő volt), hogy nem hallottak a túloldalt, miközben én hallottam a hívó felet, ilyenkor ha volt időm mielőtt a másik fél letette, kihangosításra kapcsoltam majd vissza, és ez segített, hátha egy próbát megér.
-
Aksi % os kijelzés: fenti összefoglaló elolvasása és megleled a választ rá!
Képernyő kép mentés PONTOSAN ÚGY ahogy az összes többi androidos telón Hangerő Le+Power gomb
Kamera pedig nem egy csúcs teló kamerájához akard hasonlítani ez egy középkategóriás teló, ne várj tőle olyan minőséget amit egy 3X annyiba kerülő teló csinál
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia