- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
janes1976 #8203 üzenetére
Összefoglaló:
Google Camera appok telepítése Nougat ill. Oreo alá - by DroiDMester
Nougat, Oreo, valamint a javalsolt beállítások
(Még a helyesírási hibát is megtartottam!)
Mivel nekem rootolás-mentes a telefonom, én Nougat-ot használok még. Rákattintottam a linkre, és ezt írja:
adb, és twrp gondolom már megvan! TWRP -t nem kell telepíteni, elég csak a zip telepítéséig arról indulni!
Telóra nem kell se root, se magisk, csak a bl-t kell kinyitni amég elindítod a twrp-t telepítés után vissza is lehet zárni akárErre mondtam, hogy ezzel a lendülettel én be is zárom a lapot. Nem szeretnék rootolni (ezt legalább tudom mit jelent), sem twrp-zni, sem magiskelni, sem bl-ezni, sem adb-zni (ezeket viszont nem is tudom, hogy mit jelentenek).
Nem hiszem, hogy nincs egy olyan app, ami rendesen működik, és nincs más dolgom, mint letölteni (kifizetni) a Play áruházból, feltelepíteni, és boldogan használni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest