Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digiflex
tag
Na itt az A2 "pletyka" :
És ott vannak az A1 kameráját marketingelő fotók a cikkben... azért ami oda le van írva, és ahogy ezt tálalja, az erősen közelít a "vásárlók megtévesztése" kategóriát....
amúgy addig a részig érdemes olvasni, hogy
"A hátlapi dupla kamera vátozatlan marad"szomorú, mert a többi hardveres része az okés volt eddig is ( a szoftverest ne feszegessük)
én összességében inkább a csalódott táborba sorolom magam, de persze azt is el tudom fogadni, ha valaki szereti ezt a telefont, végül is a saját gyerekével szemben is mindig kicsit elfogult az ember...
És itt sokan tekintenek valami "fogadott gyerekként" a telefonukra, aminek elnézzük azt a pár kis apró hibát... majd kinövi...
majd az oreó....
(na lássuk, hány biztosítékot ütöttem ki... ugye milyen kár hogy nem lehet minuszolni a hozzászólásokat?)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- DJI topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Oppo alapokra szabta új tábláját a OnePlus
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Black & Decker töltőt keresek
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest