Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tengo
aktív tag
Szerdán vettem mi 9-et, 1 napot volt nálm munkába, egész nap a zsebemben műanyag keménytokban. Kijelző sarkán fekete folt, kijelző lilás foltos. A kijelzőnek annyi. Ha visszaviszem szervízbe gondolom azt fogják mondani fizikailag sérült, én okoztam a hibát. Van esélye, hogy mégis gariban kicserélik a kijelzőt? Kicsit azért le vagyok döbbenve, hogy tokban egy napot nem bírt ki a zsebemben. Semmilyen ütésnyom repedés vagy egyéb külsérelmi nyom nincs rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Tengo
aktív tag
Bárhogy nézem, semmi nincs rajta. Se karc se ütésnyom, de tisztán láthatóan a sarkától indult ki a kijelző elszíneződés. Megnyomódhatott a zsebemben annyira, hogy tönkremenjen?
[ Szerkesztve ]
-
Tengo
aktív tag
Azóta teljesen szétterjed a fekete folt, már az egész képernyő csak fekete. Felhívtam őket ma, azt mondták, hogy ne vigyem, mert nincs hétvégén garanciális ügyintézés, csak írjak egy emailt, így kétlem hogy a 3 napos cserével megoldják a dolgot. Én is attól félek, hogy beveszik, aztán majd jön a levél, hogy én okoztam a hibát, kijelző csere 60ezer, vagy vigyem ahogy van.
[ Szerkesztve ]
-
Tengo
aktív tag
Meglátjuk, elküldtem a garanciaigényt, hétfőn reggel bemegyek. Ha nem cserélik vagy javítják garanciában, beteszem a fiókba. Nem szeretnék olyan telefont ami a zsebemben tönkremegy, tokban. Megjelenés óta mi 4-et használom, még mindig hibátlan állapotban van, csak a 16GB tárhely vált élhetetlenül szűkössé. Esetleg ha ismertek valakit aki foglalkozik Xiaomi garancia intézéssel plan B-nek elfogadnám a nevét.
[ Szerkesztve ]
-
Tengo
aktív tag
válasz BullZeye #1625 üzenetére
Figyelj, nem hazudni jöttem ide, ha megnézed az első kommentem én is arra voltam kíváncsi, mi okozhatta. Ettől függetlenül köszönöm a véleményedet, őszintén én is erre gondoltam először, ezért jöttem ide, hogy hátha láttatok már ilyet. Ahogy írtam is, semmilyen esetre nem tudok visszaemlékezni, ahol odavághattam volna bárminek, le nem ejtettem, arra azért csak emlékeznék, én max arra tudtam gondolni, hogy megnyomódhatott a zsebemben.
Hétfőn visszavittem a 220volt-ba, ők is megnézték, nem láttak rajta semmi sérülést és kicserélték. Semmit sem kérdeztek, elolvasták a hibabejelentést és megnézték a telefont.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
-
Tengo
aktív tag
Én Samsung A70-ről cseréltem, a legújabbról, majd megőrültem a szoftverétől, az idegzetem ráment. Hardveresen száz százalékig megvoltam elégedve, de az a samsung cucc, fél év alatt annyira az agyamra ment, hogy inkább elajándékoztam.
-
Tengo
aktív tag
Sziasztok! Tud valaki egy olyan alkalmazást ami tud RAW fotót kiadni illetve mint a 3 kamerával tud fényképezni úgy hogy manuálisan váltok? Állványon kellene 3 kép a 3 kamerával ugyanarról nyers állománnyal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Ukrajnai háború
- Renault, Dacia topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Elektromos autók - motorok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok