- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamfriday
senior tag
válasz
justnow #10142 üzenetére
Igen, MiFlash-el kell visszarakni a gyári fastboot romot, mindent gyalul. Konkrétan olyan lesz, mintha akkor vennéd ki a telót a dobozból. A legnagyobb meló nálam a testreszabás volt, minden mást a Google fiókból visszaállít (névjegyek, sms, alkalmazások, wifi jelszavak, a fotók pedig a Google Photosban). A Xiaominak is van felhőszolgáltatása, elvileg abból is vissza lehet állítani a cuccokat, ha felszinkronizálod őket, de azt még nem használtam.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
justnow #1617 üzenetére
ROM-ot itt találod: [link]
How to update Android 10 from 9.8.8 => 9.8.15 (TWRP doesn't support /data storage decryption)
Copy zip file to USB OTG, no wipe needed..
or
via ADB at TWRP, no wipe needed..adb push xiaomi.eu_multi_MI9_9.8.15_v10-10.zip /storage
adb shell twrp install /storage/xiaomi.eu_multi_MI9_9.8.15_v10-10.zip -
walakyb
tag
válasz
justnow #1428 üzenetére
Egy kérdés, és egy tipp
A kérdés: a FORMAT DATA megvolt? MI8-on én azon csúsztam meg, hogy nem olvastam el rendesen a leírást, és wipe-ot nyomkodtam csak, meg a K.A. gombot, hogy nem akar megmaradni. Aztán amikor sikerült is értelmeznem a leírtakat, kb 2 perc alatt kész volt
A tipp pedig (sajna nem mondom 100%-ra a dolgot, majd okosabbak megerősítik/cáfolják), pont az MI8 kapcsán rémlik valami olyasmi, hogy a gyári rom ellenőrzi a a recovery-t, és ha nem az eredeti van fent, visszarakja azt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eddig is volt jó csúcskészüléke a Xiaominak, most viszont a szoftvert és a kamerát is összetették, hogy ártól függetlenül a legjobbakkal versenyezzen.
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest